2777
2789
عنوان

علائم تخمک گذاری

253 بازدید | 4 پست

سلام خانومای عزیز

کسی اطلاع داره علائم تخمک گذاری چه چیزایی هست 

من تایم دوره های پریم ۳۵تا۳۸ روزست

اگر نخوام از کیت استفاده کنم باید به چه علائمی توجه کنم

کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختیارم بزارید 😚😚😚😍

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
از دماسنج استفاده کن

سخت نیس؟

شما بلدی؟

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نیس؟ شما بلدی؟

نه هنوز خواهرشوهرم امروز بهم گفت از این ماه استفاده کن خودش با همین روش حامله شده

از 5 پری فک کنم باید هرروز دمای بدنت چک کنی روزی ک بالا بود اقدام کن

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-
نه هنوز خواهرشوهرم امروز بهم گفت از این ماه استفاده کن خودش با همین روش حامله شده از 5 پری فک کنم ب ...

اهان پس الان دیر شده 😔