2777
2789
عنوان

حاجتاتون بگیدتا باهم دعا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 21 پست

سلام عزیزم.خوبی؟من الان دیدم‌شما تاپیک های ختم و صلوات و...زیاد میزنید.میشه یه لطفی به من کنی،یه تاپیک هم برای من بزنی،برای یکی از عزیزانم توسل برداریم خدا بهش سلامتی بده.به خدا درمونده شدیم.من کسی رو نمیشناسم،شما دوستات رو تگ کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.خوبی؟من الان دیدم‌شما تاپیک های ختم و صلوات و...زیاد میزنید.میشه یه لطفی به من کنی،یه تاپ ...

سلام عزیزم چشم گلم سر فرصت ولی من نمیتونم در حال حاضر زیاد تگ کنم تو یک روز  خودتون همکاری کنید

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
سلام عزیزم چشم گلم سر فرصت ولی من نمیتونم در حال حاضر زیاد تگ کنم تو یک روز  خودتون همکاری کنید

لطف میکنی مهناز جون،من کاربران رو نمیشناسم که تگ کنم.خدا شاهده عصر تا حالا کارم شده گریه.میدونم زحمته ولی صواب داره.

لطف میکنی مهناز جون،من کاربران رو نمیشناسم که تگ کنم.خدا شاهده عصر تا حالا کارم شده گریه.میدونم زحمت ...

من دریغ نمیکنم گلم تاپیکت زدم ولی یواش یواش تگ میکنم 

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

سلام عزیزم حالتون خوبه!منکل تاپیکاتونو دیدم خیلی خوب بودن عالییی

من حاجتم ازدواجه میتونم ازتون بخام واسم دعا کنید🙏

اگه ختمی بلدین که میتونم انجام بدم و ازدواج کنم بهم بگین🙏🙏🙏🙏

التماس دعا 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌