2789

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه هایی ک ایرانسل# دارید وقتی گفتن اپلیکیشن ایرانسل رو نصب کنید ۵۰گیگ(عظمت!!!!! فک کن تا یه سال اینترنت داری) اینترنت هدیه میدیم و شما نصب کردین ، بعد پیامک اومد ک فعتل شد شما در پوست خود نگنجیدید بعد بقیه پیامک رو ک خوندیم گفت تا تاریخ همان روزی ک اپ رو نصب کردی فقط میتونی از ۵۰گیگ استفاده کنید چ شکلی شدید؟؟؟؟

🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓🦓

درسته فقط تا ساعت ۲۴شب همان روز؟؟؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بجنب هرچی برنامه و فیلم میخوای دانلودکن

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
از اونور ک شارژمون یهو میپره از اینورم ک این 🐒🐒🐒🐒🐒  الان دوس دارم اَپ رو پاک کنم بفرستم ب ...

تا ميتوني فيلم و اهنگ دانلود كن چاره اي نيست ديگه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

تازه اینو فک کن من اصلا ۵۰ گیگ استفاده نکردم و یهویی دیدم نتم قطع شده.

۵۰گیگ رو که تموم اعلام کرده بود هیچ دو گیگ نت ماهانه داشتم صفر شد و حتی ۱۰۰۰تومن شارژم هم رفت.

دزد بیب....

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

من جات باشم‌تند تند موزیک و فیلم دانلود میکنم سر فرصت همشو نگا میکنم

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔