2777
2789

بچه ها هفته پانزدهمم اما هیچ علائمی ندارم بجز درد سینه و تکرر ادرار...  تکون نی‌نی رو هیچ احساس نمیکنم... مثل قبل بارداری هستم شکمم هنوز مشخص نیست بنظرتون این چیزا طبیعیه؟ 

راجب تکون نی نی من تو هفته 13 قشنگ یه چیزی  مثل ترکیدن حباب یا لرزش خیلی خفیف رو احساس میکردم اما الان نه.... دکترمو دو هفته دیگه باید ببینم بنظرتون شماها که تجربشو داشتین طبیعیه؟ 

😎🤔

کاااااملا طبیعیه. یادمه اونوقتا گاهی اصلا یادم میرفت باردارم از بس هیچچ علایمی نداشتم.

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم 15هفته خیلی زوده واسه حس کردن تکوناش اون چیزیکه شما حس کردی حرکت روده هاتون بوده هرجور زود هم متوجه حرکات جنین بشی از هفته17یا18 بارداریه به شرط اینوه جفتتم خلفی باشه من خودم چون شکم هیچی نداشتم و جفتمم خلفی بود و جنسیت جنین دخترهم بود از اخر هفته 17متوجه شدم 

خدایا شکرت

من بچه اولمو ۱۳ . ۱۴ هفتگی قشنگ میفهمیدم یه چیزی تو شکممه 

این یکی الان ۱۸ هفتم هیچیییی نیس 

بعضیییی وقتا خیلی کممم پیش میاد که وقتی خوابیدم زیر شکمم انگار سفت میشه 

از هرکیم میپرسم میگه ۲۰ هفتگی به بعد

فرشته های کوچولوی من ...
تكون كه هنوز زوده 🥰 شكمتم نگران نباش يوهو بزرگ ميشه 😇

شکمم حالا زیاد بزرگ نشه مهم نیست بیشتر تکوناش مهمه واسم.. ما خانوادگی کلا تو بارداری شکمامون زیاد بزرگ نمیشه بقولی نی نی تو پهلوامونه

😎🤔