2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم منظورم برنامه کمدا هست 

من لباس مجلسی کرایه میگیرم همش ولی چنتا لباس فوق العاده شیک دارم که بیشتر از یبار نپوشیدم دیگه دوس ندارم بپوشم برا همین بیشتر کرایه میگیرم

صدایت نمیکنم که برگردی،مهم باشم خودت برمیگردی 

هه هه

کدوم شهری؟

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
گلم منظورم برنامه کمدا هست  من لباس مجلسی کرایه میگیرم همش ولی چنتا لباس فوق العاده شیک دارم ک ...

من فک کردم میگی توی کمد لباس ببخشید منظورتون نفهمیدم ,فقط میشه بگید از کجا کرایه کردید.چون منم دوست ندارم واسه ی شب کلی هزینه لباس کنم بعدشم دیگه استفاده نشه خاهش میکنم بگید از کجا کرایه میکنید ? قیمت کرایه مناسبه?

دلم تنگه خانه ی پدریه😭
من فک کردم میگی توی کمد لباس ببخشید منظورتون نفهمیدم ,فقط میشه بگید از کجا کرایه کردید.چون منم دوست ...

من اهوازم. همه جا هست تو بازار . شبی ۸۰ تومن تا ۱۲۰ تومن‌‌.

صدایت نمیکنم که برگردی،مهم باشم خودت برمیگردی