2777
2789

بستگی داره به شرایط مادر و جنین

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی که برای بدنت مناسب تر باشه با توجه به شرایطت و امادگی بدنیت

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

شده شبیه سوال معروف علم بهتر است یا ثروت   

اخه ادم عاقل غیر طبیعی عیچ  راه دیگه ای رو انتخاب نمیکنه مگر اینکه مثل من دهانه رحمم باز نشه

مهدیا … ما همه از طایفه سلمانیم هرچه خواهدبشود، پای علی می مانیم

بستگی به بدنت داره من طبیعی بودم زایمان خیلی اذیت شدم ولی تا الان هیچ مشکلی نداشتم ولی همسایمون سزارین کرده از اونموقع میگه کمردرد وحشتناکی دارم 

برعکسشم هست که هیچیش نشده 

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
یعنی دکتر تشخیص میده یا خودمون میتونیم سزارین انتخاب کنیم 

تا ماه اخر هیچی مشخص نمیشه اگه دکترت سزارین میکنه که هیچ وگرنه تا لحظه اخر مشخص نمیشه وزن بچه اب امیونیوتیک لگن مادر و...همه دخیلن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊