2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار بیاین تورو خدا

381 بازدید | 23 پست

پسرم 8 ماه و نیمشه سرما خورد بردم دکتر گفت خلط زیاد داره تو گلوش، قطره بینی میریزم پوار میزنم، انتی هیستامین، کلوتیفن و ی قرص جویدنی ک باید تو غذاش بریزم و ایورا داد چند روز بهش دادم یکم انگار نفساش بهتر شد، اینایی ک داده بود خلط اورن، ولی از دیروز باز انگار بدتر شده نمیتونه راحت شیر بخوره یا راحت بخوابه نفسش میگیره بینیش خیییلی کیپه و پره همش گریه میکنه کلافس، بخور گذاشتم قطره میریزم پوار میزنم، ولی خوب نمیشه بچم کلافس راهی دارین مامانای باتجربه تورو خدا بگین بهم🙏

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چرا دوجور دارو از یه خانواده داده انتی هیستامین و کتوفین هر دو ضد حساسیت هستند فکر کنم  اگه ...

عزیزم اشتباه نوشتم ببخشید الان ک گفتی دیدم بالا اشتباه نوشتم، برم هگزن داده ایورا، کتوتیفن، و اون قرصم مونته لوکاست

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
مونته لوکاست هم داروی الرژی کودکان هست 

اره چون خییییلی گلوش خلط داشت شما نمیدونی باید چی کار کنم؟ گفتم دوباره ببرمش دکتر

عزیزم اشتباه نوشتم ببخشید الان ک گفتی دیدم بالا اشتباه نوشتم، برم هگزن داده ایورا، کتوتیفن، و اون قر ...

برم هگزن هم برای رفع خلط هست 

حرفی از عفونت نزد ؟؟

اگه نه که خدا رو شکر شاید عفونت نداشته 

عرف اینه تا ۳ روز دارو رو مصرف کرد اگه رو به بهبودی نرفت خدا نکرده حتما ببرید پیش یه فوق تخصص عفونی کودکان 

برم هگزن هم برای رفع خلط هست  حرفی از عفونت نزد ؟؟ اگه نه که خدا رو شکر شاید عفونت نداشته&nbs ...

اره گفت تا 3 روز مصرف کنه اگه بهتر نشد باید انتی بیوتیک مصرف کنه گفت ولی با این داروها باید خوب شه ولی نشد😢

خانمی من کاملا اشنایی دارم با داروهایی که باید موقع عفونت کودکان مصرف کرد ولی باید پزشک ببینه ایشون ...

ممنونم گلم شما تجربه همچین چیزی و داشتین؟ راحت خوب میشه؟ اخه تا حالا پسرم انتی بیوتیک نخورده یکم استرس دارم

اره گفت تا 3 روز مصرف کنه اگه بهتر نشد باید انتی بیوتیک مصرف کنه گفت ولی با این داروها باید خوب شه و ...

بله عرص کردم ۳ روز باید بگذره احتمالا بهش ازیروسین۱۰۰ میدن تا ۵ یا ۷ روز بخوره ولی حتما باید پزشک گلوش رو ببینه چون انتی بیوتیک سر خود واسه کودک مثل سم میمونه 

بله عرص کردم ۳ روز باید بگذره احتمالا بهش ازیروسین۱۰۰ میدن تا ۵ یا ۷ روز بخوره ولی حتما باید پزشک گل ...

مرسی عزیزم ممنون  ک وقت گذاشتی

ممنونم گلم شما تجربه همچین چیزی و داشتین؟ راحت خوب میشه؟ اخه تا حالا پسرم انتی بیوتیک نخورده یکم است ...

اگه به موقع ببرید بله خوب میشه خانمی 

به هرحال اگه عفونت داشته باشه باید تجویز بشه چون عفونت خطرناک هست و بین بد و بدتر ما باید بد رو انتخاب کنیم .

مایعاتولرم و سوپ هم فراموش نشه

باز تاکید میکنم پیش فوق تخصص عفونی ببرید

اگه در دسترس ندارید بهترین گزینه اورژانس اطفال تاکید میکنم اورژانس اطفال بیمارستلن میلاد هست .