2777
2789
عنوان

ivf یا iui مسله این است!

156 بازدید | 10 پست

هفته پیش رفتم دکتر گفت به خاطر مشکل کم تحرکی اسپرم همسری گفت احتمالا iui میکنه. من قبلا از یکی شنیده بودم که iui زیاد جواب نمیده و بهتره که ادم وقتشو تلف نکنه و از همون اول ivf کنه

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن

ivf خوبه زود نتیجه میگیری

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

خود بگو منم اوایل گفتن اول ای یو آی بعد ای وی اف

ولی گفتم نه ای یو ای نمیخوام درضمن هزینشم بالاست نسبت به آی یو آی

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای یو ای اصلا ب درد نمیخوره فقط هزینه و وقت الکی هدر میره

مستقیم برو ای وی اف

من خودم دوبار ای یو ای کردم

خلق میداند که در بهداری قرب حسین(ع) دردهارا بیشتر #عباس(ع) درمان میکند...❤ ساقی بی دست..دستم رابگیر...
خود بگو منم اوایل گفتن اول ای یو آی بعد ای وی اف ولی گفتم نه ای یو ای نمیخوام درضمن هزینشم بالاست ن ...

شما ivf کردی؟ بارداری الان؟

شما ivf کردی؟ بارداری الان؟

بله انتقال جنین داشتم میکرو کردم....اما بعد 3هفته جنینام سقط شدن

ای یو ای اصلا ب درد نمیخوره فقط هزینه و وقت الکی هدر میره مستقیم برو ای وی اف من خودم دوبار ای یو ...

من یک سالو سه ماه که دارم اقدام میکنم و چندبار بتام رفت بالا ولی بعد از چند روز پریود شدم. یه دکتر رفتم گفت اقدام نکنید تا اسپرم همسرم با قرص تقویت شه. ولی متاسفانه با مصرف قرص هم فرقی نکرد. حالا نمیدونم سریع برم سراغ کار آخر و ivf کنم یا صبر کنم ببینم شاید طبیعی شد یا حداقل با iui شد. از طرفی هم خودم ذخیره تخمدانم پایینه نمیخام خیلی وقتو از دست بدم

کلا گیجم دیگه. نمیدونم کدوم کار به صلاحه. دکترا هم که هر کدوم ماشالا یه چیزی میگن 

بله انتقال جنین داشتم میکرو کردم....اما بعد 3هفته جنینام سقط شدن

مشکلت چی بود؟ ایشالا به زودی باردار میشی دوباره و جنینات برات میمونن

.خودم فولیکولام ضعیف بودن و همسرم آزو اسپرمی شدید

ممنون عزیزم انشالله بارداری موفق آمیز خودت به زودی مادر بشی