2777
2789
عنوان

خانمای حسود بیاین

360 بازدید | 20 پست

خانما من خعلی حسودم حتی نمیتونم تحمل کنم شوهرم بادخواهراش بگو و بخند کنه اونا هم از اول ازدواج کلی اذیتم کردن ک دچار این حسادت شدم ،همیشه براشون ارزوی بدبختی و بیماری میکردم،اما الان دلم باهاشون صاف کردم و دیگه حسادت نمیکنم تا اون حد!خودم در تعجبم اخه من بحدی حسود بودم ک گریه میکردم ازینکه چرا حساس و حسودم،کیا مث من بودن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسود نیستم فقط اومدم بگم آرزوی مرگ وبیماری دشمنتو هم نکن و فقط از خدا کمک بخواه

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

حسادت بدتر از آتیشه،خواهرم پولداره موقعیت اجتماعی داره ولی بخاطر بچه نداشتن بد جور حسادت میکنه.هر جا ی خانوم با ی نوزاد میبینه که قیامته.

منم که چند ماهیه مادر شدم جرات رفتن خونه مامانم رو ندارم

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

حسود نیستم اومدم ببینم به چی حسودی میکنی😬 وای واقعا چطور دلت میاد نفرین کنی

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

وای من اصلا از حسادت و بدخواستن برا کسی چیزی عایوم نشده بجز برگشتنش برا خودم،برادرشوهرم یه کاری میکردک همش باخودم میگفتم این کارو میکمه مشکل براش پیش مباد و.....دقیقا سر همون موضوع مشکل برای شوهرم پیش اومد.منم همش خودمو مقصر میدونم.

یا منوشوهرم خیلی خوب بودیم اونا مشکل داشتن،انقد  زر زر کردم ک الان عالی شدن😂😂😂منم تصمیم گرفتم فققققط خیر بخام برا اطرافیان حتی اونایی ک بد بودن باهام

وقتی توی اون شرایط قرار میگیری جملات پاکسازی رو تکرار کن خیلی تاثیر داره از حس منفی و حسادت دورت میکنه

دوستت دارم 

متاسفم 

مرا ببخش 

متشکرم 

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍