2777
2789
عنوان

شوهرم‌منو ازخونه انداخت بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 17565 بازدید | 257 پست
اسی بیا بگو چکارکردی

بهش اس دادم ک میام وسایلمو ببرم گفت باید با حکم قضایی بیاین و اینا .گفت شما همتون هرزه این.منم دیگه ن زنگ‌میدم‌ نه پیام.میرم‌ شهرمون .یه مدت دوری واجبه.حالا اگ‌برگشت و منو با شرایطم قبول کرد ک کرده وگرنه ...

من پسرم رو فرشته صدا میزنم .دختر ندارم 😋😋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش اس دادم ک میام وسایلمو ببرم گفت باید با حکم قضایی بیاین و اینا .گفت شما همتون هرزه این.منم دیگه ...

بهترین کار رو کردی اگه هم اومد سراغت شرط کن که حتما بیاد مشاوره معلومه مریضه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
بهترین کار رو کردی اگه هم اومد سراغت شرط کن که حتما بیاد مشاوره معلومه مریضه

میخوام هم بگم بیاد مشاوره هم‌ خونه رو عوض کنه( نزدیک خونه مادرشوهره خونش و خودشم بی نهایت دهن بینه)

بهش بگو چرا از ک ون ننم میخوری هر دقیقه

والا...هروقت میبینن محکوم دارن میشن کم میارن خانواده دختر رو میکشن وسط ...انگار ماها اصلا عقل نداریم نمیفهمیم یکی دیگه باید بگه...من همون اول نامزدیمون گفتم خانواده ی من خط قرمزه منه مراقب کلامت درباره ی خانوادم همیشه باش...الحق هم خانوادم جوریین که هرکدوممون ازدواج کردیم اصلا سرک نمیکشن زیاد هم نمیان ما میریم همیشه تو یه سال خانواده ی من یه بار اومدن خونم همیشه ما میریم ...تا الان بغیر حال واحوال احترام بهم حرفی بینشون نشده ..‌راهمونم یه ساعت ازهم دورهس منم سه هفته ای یه بار میرم خودش میبره  سه چهار روز می مونم میاد میبره خونمون ...همیشه هم تو خونه ی خودمم ...حوصلمم سربره باهم جمعه ها میریم گردش تمام در طول هفته فقط خونه هستم خیلیم آرامش دارم تو خونم اذیت هم نمیشم....باید از اول زن وشوهرا حریم ها رو برای هم بفهمونن تا عادتشون بشه مراقب رفتار هم باشن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

من خواهر و مادرشو میارم جلو چشاش به قرآن.بعدم تودم بیرونش میکنم.

با هرکسی نمیشه این رفتار رو کردن ...انقدر مردای عوضی هس که آدم نمیتونه .....

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

عزیزم تحت تاثیر حرفای نی نی سایت قرارنگیر تصمیم خودتو بگیر همه جوانب رو درنطربگیر 

شمام گیر دادی به نی نی سایتی ها ..  ..والا هرکی داره به اندازه ای که به ذهنش میرسه میگه هیچکس اینجا دوست نداره یکی زندگیش بپاشه ...حالا تصمیم گیرنده در آخر یکی خودشه ...مگه اینجا نی نی سایتی ها به قول شما چاقو میزاره زیر گلو یکی که مجبور بشه طبق خواسته اونا بکنه آخه....صلاح مملکت خویش خسروان داند...هرکی درمورد موصوعی نظرشو میگه حالا به عقل طرف برمیگرده که کدوم رو قبول کنه یا نکنه ...درضم هیچکس رو نمیشه مجبور به کاری کرد هرکیم هرچی بگه ها همون آدم آخرش کار خودشو میکنه هیچکس رو نمیشه تغییر داد

والا...هروقت میبینن محکوم دارن میشن کم میارن خانواده دختر رو میکشن وسط ...انگار ماها اصلا عق ...

وقتی خودش زنگ زده ب مامانم‌ یعنی راه دخالت رو باز کرده.

دین رو کامل واسه ما نمیگن...همین حضرت زینب به خاطر حق و حقیقت و حمایت از برادرش اما حسین...بدون رضای ...

عزیزم حضرت زینب با اجازه همسرش و به همراه دو پسرش به کربلا رفت

شرط ضمن عقد حضرت زینب این بوده که تو سفرها همراه برادرش باشه

گفتم چرا میگی تو کارای خونه رو نمیکنی پول نمیدم‌بهت ولی وقتی میکنم‌هم نمیدی.گفت گوشیتو بیار سیمکارتا ...

یعنی تا پول نده کار خونه نمیکنی؟؟؟ فک کنم خودتم بی تقصیر نیستی ببین چیکار کردی که ازت بریده در این حد. البته من نمیگم کار همسرت درست بوده ولی میگم تا این حد خشم واسه بیرون بودنت نبوده احتمالا جمهپع شده جمع شده یهو واکنش نشون داده. 

ما که کلا تو زندگی شما نیستیم من فک میکنم فقط اون بخشی رو توضیح دادید که همسرتون مقصره

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده.