2777
2789
عنوان

قرص اووسیز

1844 بازدید | 8 پست

سلام عزیزانم کسی بوده که قرص اووسیز خورده باشه و باردار شده باشه؟؟؟

اگر نه چند روز بعد از مصرف قرص اورژانسی عادت ماهیانه شدید؟؟

من میخوام واسه نی نی دوم با جنسیت پسر اقدام کنم روز ۱۸ سیکل نزدیکی داشتم و ۱۹ سیکل رفتم سونو و گفت هنوز تخمک آزاد نکردی و با نزدیکی که داشتی احتمالا نی نی دختر بشه واسه همین ۲۴ ساعت بعد از رابطه دوتا قرص اووسیز ۷۵ درصد استفاده کردم ....

یک هفته از مصرف قرص میگذره و هنوز پریود نشدم کسی اطلاعی داره؟

بچه های نازم عاشقتونم🤍⁦♥️⁩🤍⁦♥️⁩🤍⁦♥️⁩

هورمونات بهم ريخته ميشي

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باردار نیستی چند روز دیگه هم پری میشه  ۶ روز تا ۲ هفته پری رو بهم می ریزه

مرسی عزیزم چون نزدیک به تخمک گذاری بودم یه کوچولو استرس داشتم😊😊

❤ممنون همش دلم درد میکنه اما پری نمیاد عصبیم

مياد طبيعيه يا خيلي زود مياد اين قرصارو خوردني يا با تاخير مياد

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
واسه زودتر اومدنش میشه چیزی خورد ؟؟

من زعفرون دم كرده ميريزم تو چايي ميخورم زود مياد

حالا من برعكسه شمام به تاخير نميندازه منو زود زود ميشه 

من زعفرون دم كرده ميريزم تو چايي ميخورم زود مياد حالا من برعكسه شمام به تاخير نميندازه منو زود زود ...

مرسی گلم