2821
2789
عنوان

تاپیک تپل های مهربان

| مشاهده متن کامل بحث + 227483 بازدید | 44218 پست
اخه مشکل اینجاس من کلا ادم نازک نارنجی و به شدت زود رنجی هستم از اول همین بودم 

به نظر من حرف دیگران ارزش نداره که بخاطرش ناراحت بشیم عصبی بشیم.

من بیشتر وقتا حالم خوبه وقتی فک میکنم دلیلش اینه که حرف مردم به یه ورم نمیگیرم.

اونایی که بهم حس خوب انتقال میدن دوسشون دارم واونایی که انرژی منفی دارن تو ذهن خودم دِمولکولیشون میکنم😁

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
پاک کرد نی نی یار پاک کرد😍

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 گفتی ۲۴ سالته؟

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام دوستان 

آفرین به همه تون که با اراده و مصمم دارین واسه رسیدن به هدفتون تلاش میکنید 

من خودمم یکی از شماهام 

قد ۱۶۰

وزن اولیه ۹۸ البته چاقتر هم بودم (۱۰۵)

وزن فعلی ۸۵/۴۰۰

اصلا نا امید نشید و با قدرت ادامه بدید 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
سلام دوستان  آفرین به همه تون که با اراده و مصمم دارین واسه رسیدن به هدفتون تلاش میکنید  ...

۲۰ کیلو کاهش😍😍😍😍😍

آفرین بهت👏👏👏👏👏

همتونو دوست دارم حتما کم میکنم نمیذارم دیگه از روتون خجل بشم دوست خوبم راستی پسرت چیشد جریان از شی ...

عزیزم خجالت زده چیه ما اومدیم که بهم انگیزه بدیم منم 85کیلو بودم الان دارم میشکنم بقول دیگران توام مطمئنن به این وزنا میرسی و به اون روزا میخندی که سریع ناراحت میشدی

پسرم که شیر بهضی اوقات شبا شیرمیخواد اگه ندم جیغ میزنه باز میدم بهش

پوشکم که همچنان بیرون و موقع خواب میزنم

تو چی به کجا رسیدی؟

🎀🎀🎀

عزیزم خجالت زده چیه ما اومدیم که بهم انگیزه بدیم منم 85کیلو بودم الان دارم میشکنم بقول دیگران توام م ...

منم نتونستم پسرموکامل از پوشک بگیرم شبا موقع خواب و وقتی میریم بیرون طولانی مدت پوشک میکنم ولی تو خونه نه حواسم هست بهش یه مشکل دیگه که دارم اینه که شماره دو رو میترسه ازش و حتما باید پوشک باشه موقعه شماره دو

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
منم نتونستم پسرموکامل از پوشک بگیرم شبا موقع خواب و وقتی میریم بیرون طولانی مدت پوشک میکنم ولی تو خو ...

اخه ی عزیزم

براش ی انگیزه درست کن تا بره دسشویی کارشو کنه 

پسر من هروقت شماره 2داشته باشه پوشکم باشه خودش میگه پوشکو در بیار 

چون براش ادامس میدم وقتی بره بیاد ولی جیششو بعضی اوقات یادش میره و نمیگه😯

🎀🎀🎀

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز