2777
2789
عنوان

عکس العمل شوهرتون وقتی گریه میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2633 بازدید | 54 پست

شوهر من وقتی ببینه گریه میکنم حتما میاد پیشم و دلداریم میده بغلم میکنه صورتمو ناز میکنه باهام حرف میزنه تا ارومم نکنه نمیره حتی اگه بیرونم باشه و بفهمه من دارم گریه میکنم هرجور شده سریع میاد پیشم چون میدونه من وقتی واقعا خییییلی ناراحتم فقط گریه میکنم، کلا خیلی مسئولیت پذیرو مهربونه البته اینم بگم که من خیلی کم پیس میاد گریه کنم

❤هلن کوچولوی عزیزم دورت میگردم با همه وجودم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا اصلا خوششون نمیاد زنشون گریه کنه چون این گریه رو دلیل بر ضعف خودشون تو زندگی میدونن برا همین خیلیهاشون از گریه خانومشون عصبی میشن و اگه زن به هر بهانه ای گریه کنه بی اهمیت میشه براشون

❤هلن کوچولوی عزیزم دورت میگردم با همه وجودم❤
دور از جون یه تختشون کمه.آخرش هم به قول شما ما زنا باید به غلط کردن بیفتیم😂

بخدانمیدونم چرابدش میادعصبانی میشه حتی اگه ببینه من سروسنگینمواینایاساکتم خیلی بدش میادمعلوم نیست نگران میشن یاچی😂

قبل بچه بغلم میکرداشکام پاک میکرد میگفت من مردم مگه گریه میکنی...این روزا که کارم گریه اس فقط میگه چ ...

امضات اشکمو دراورد عزیززم انشالله به زودی خدا یه نی نی ناز بذاره تو دلت

امضات اشکمو دراورد عزیززم انشالله به زودی خدا یه نی نی ناز بذاره تو دلتپ

مرسی انشالله

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
بخدانمیدونم چرابدش میادعصبانی میشه حتی اگه ببینه من سروسنگینمواینایاساکتم خیلی بدش میادمعلوم نیست نگ ...

شوهر منم همینه به خدا.اصن منت کشی اینا تو ذاتش نیست🤔فقط دوس دارن بگی و بخندی هیچ وقتم ناراحت نشی😂