2777
2789
عنوان

بنظرتون دختری که...

402 بازدید | 41 پست

نزدیک ۲۰ سالشه...

با رتبه خوب دانشجو شده...

اهل درسه...

خانواده خوبی داره...

فرصت برا پیشرفت زیاد داره...

منطقیش این نیست که تا چندسال دیگه به فکر ازدواج نباشه؟؟

ولی از لحاظ احساسی واقعا درگیرم

حتی فکرش میکردم هنوزم تو پایتخت کسی باشه ۱۷ ۱۸ سالگی شوهر کنه ولی وقتی رفتم دانشگاه خیلی تعجب کردم ۶ ۷ نفر حداقل ازدواج کردن همینجوری هر ترم تعدادشون زیاد میشه.

این فیلمهای لامصب هم همه عشقولانن هی من بیشتر غصه م میگیره.

خانوادمم عمرا اهل انقدر زود شوهر دادن نیستن 

دلم نمیخواد اینجوری هیجانی با کسی دوست شم که بعد ضربه بخورم

ی وقتایی تاپیکای عشقولانه رو می خونم انقدر گریه میکنم که من تنهام...

هعیییی زندگی چه کنم با این تقابل عقل و احساس  

نظرتون چیه دوستان فقط مسخره م نکنین که اشکم به راهه همینجوری

ب وقتش تو هم عاشق میشی ولی من ی چیزیو فهمیدم

هرچی بیشتر دنبال عشق و عاشقی باشی دیرتر بش میرسی

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دغدغه هایتان در حلقم

خفه شدم آب...

سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی

تا ۴ خط اول فک میکردم منو میگی😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

مامان بابای منم خواستگار برام راه نمیدادن میگفتن بچه ست

۲۱ سالم بود بازم راه نمیدادن

بابا من دوست داشتم ازدواج کنم یعنی چه .. کار بدی نیست که

دیگه یه بار که خواستگار زنگ زد ... پا رو غرورم گذاشتم به مامانم گفتم بگین بیاد

مامان بابام جا خوردن

ولی ازون موقع به بعد فهمیدن من قصد ازدواج دارم😒😒😒

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

وقتی خواستگار خوبی دارید،رد نکنید.درس رو هم رها نکنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....