2789

خالم پارسال وام زنونه.گذاشت بعد4ماه بعدشم.اسم من دراومد پارسال این سبکو نداشت ک.بگه هرکی دوتایی بزاره اول اونودرمیاره یکجا همه رو قرعه کشی میکرد روز اول الان پیام داده ک.میخواد وام.بزاره اولیشو خودش برمیداره 5تا دوتاییم داره ک برا5ماه بعدیشه بعدش قرعه کشی میکنه برا بقیه کسایی ک.شرکت کردن ک ببینن اونا کی درمیان حالا  ب نظرتون خوبه شرکت کنم من.گفتم شاید امروز براهمه قرعه کشی میکنه ن.6ماه دیگه ؟؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوووو ینی تا نفر۶ام برا خودشه از هفتمی به بعد قرعه کشی؟ اینجوریشو ندیده بودیم😐

اره یعنی 7ماه دیگه تازه براماه هاقرعه کشی میکنه شوهرم.ک.میگه خودت.پول جمع کنی ک بهتره تا 7ماه میخوا بدی میشه 1400 تازه بعداینکه 1400دادیم.میخوا برامون قرعه کشی کنه

نه چه کاریه دوتایی هم باید تو قرعه کشی باشن اما دوتا شانس دارن تو از الان باید قسط اونارو بدی 

اره 1400 بدپ.تا7ماه دیگه ک.قرعه کشی کنه تازه معلومم نیست باز اسمم کی.دربیاد

اره یعنی 7ماه دیگه تازه براماه هاقرعه کشی میکنه شوهرم.ک.میگه خودت.پول جمع کنی ک بهتره تا 7ماه میخوا ...

ن بابا هیچکس اینجوری قبول نمیکنه ماشنیدیم نفر اول برا خودشون بردارن اما تا ۶ ماه همینجوری برا خودش ک دیگ قرعه کشی نیس اسمش تقدیم پول به برگزار کننده به اصطلاح قرعه کشیه😐خودت جمع کن پولاتو خیلیم بهتره