2777
2789
عنوان

جواب آزمایش بارداریمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 22 پست
منم سه روز دیگه موعدمه سردرگمم

نرفتی آزمایش بدی؟

چه علائمی داری؟

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه فدات شم لک لانه گزینی الآن دیر نیس؟ من ۱۴ و ۱۵ مهر اقدام کردم‌.الآن ۱۲ روز میگذره. توی نت خوند ...

ان شاالله که همون لانه گزینیه عزیزم توکل به خدا

💥خدایا ز درگاه لطف و عطایت مرانم که بس بی پناهم....

به نظر من که بارداری، بتا الکی بالا نمیره، از الان مبارکه😍😍😍

وای خدا از دهنت بشنوه.

خدایا تو رو به این روز عزیز قسم میدم به همه منتظرا نی نی سالم بده.

خدایا منم باردار باشم

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹
ان شاالله که همون لانه گزینیه عزیزم توکل به خدا

انشاالله انشاالله

خدایا کمک کن.

معذرت میخوام.همش خودمو چک میکنم ببینم ترشح چه جوریه.دیونه شدم

نه نرفتم  ،درد پریود دارم  کمر  و پهلوهامم به شدت درد میکرد الان کمی بهترم

من مثه شما.

زیر دلم درد میکنه.دقیقا عین درد پریود