2777
2789
عنوان

جواب آزمایش بارداریمو گرفتم

165 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها.خوبین؟

من ۲۵ پریم یعنی ۵ روز مونده به موعد پریم رفتم تیتر بتا دادم.۱۴ بود.یعنی مشکوک.

حالا فردا هم میخوام دوباره تکرار کنم.

من ۲ مهر پری شدم.۱۴ مهر دوتا آمپول hcg زدم.همون شب و فردا شب اقدام کردم.

بعد از ۱۱ روز رفتم آزمایش که ۱۴ بود.یعنی الآن میشه امیدوار باشم؟

چند روزه زیر دلم درد میکنه.کمرم درد میکنه.

دو ساعت پیش هم یه لک قهوه ای روی لباس زیرم معلوم بود.خیلی میترسم.استرس گرفتم.

ترو خدا بگین چه خبره؟

من طبق موعدم ۳ روز دیگه پری بشم.این لک طبیعیه؟

فردا برم آز بدم معلوم میشه دیگه قطعی؟

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹

خانوما تو رو خدا جواب بدین.

امردز تعطیله برم واسه آزمایش

تا فردا دق میکنم

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود آزمایش دادی باید صبرکنی ازموعدت بگذره انشالاه بارداری

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

منم 5 روز مونده به موعدم 17 بود 3 روز به موعدم 63

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
خیلی زودرفتی چقدرعجله داری؟؟؟ فرداهم زوده واسه تکرارآزمایش صبرکن بعدموعدت دوباره آزمایش بده

خیلی عجله دارم.

دوس دارم بدونم باردارم یا نه؟ شوق دارم.

میگم اون آمپوله زدم ممکنه کاذب نشون بده؟

زود آزمایش دادی باید صبرکنی ازموعدت بگذره انشالاه بارداری

خب فردا برم دقیقا ۷۲ گذشته از آزمایش اولی.

خب بتا باید بیشتر بشه.اونوقت معلومه دیگه؟

خب فردا برم دقیقا ۷۲ گذشته از آزمایش اولی. خب بتا باید بیشتر بشه.اونوقت معلومه دیگه؟

زوده هنوزوایساتادوشنبه یاآخرهفته برو

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اون لکه قهوه ای احتمالا لک لانه گزینیه به احتمال زیاد بارداری عزیزم

آخه فدات شم لک لانه گزینی الآن دیر نیس؟

من ۱۴ و ۱۵ مهر اقدام کردم‌.الآن ۱۲ روز میگذره.

توی نت خوندم لانه گزینی ۴ یا ۵ روز بعد از لقاح.

من روز تخمگ گزاری اقدام کردم.آمپول هم زدم که تحریک بشه.سایز فولیکول هم ۲۳ بود.

عدد بتای ۱۴ یعنی میشه امیدوار باشم؟