2777
2789

دانشجوی ترم پنجمم. دو ساله باهاش هم اتاقیم. دختر خوبیه ولی فوضوله در کل محاسنش بیشتر بدی هاشه  برای همین باهاش موندم ولی این فوضولیش رو مخمه. به این که فک میکنم دوباره میخوام برم خوابگاه باید باهاش روبرو شم آزارم میده البته فک کنم من وسواس دارم. چکار کنم؟ 

در جوانی پاک ماندن شیوه پیغمبریست ورنه هر گبری ز پیری میشود پرهیزگار    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باذکر مثال میگی

مثلا کی با کی در ارتباطه کی با کی رل زده کی چکار کرده. کی داره چکار میکنه تو داری الان چیا میخونی. ظهر چی خوردی شب چی قراره بخوری. آمار همه را داره. برای کنجکاوی کردن تو کار بقیه خوبه برام میشینه از اینا و اون میگه ولی تو کار خودم خوشم نمیاد سرک بکشه

بببن منم هم اتاقی فضول داشتم ، اگه میتونی عوض کن اتاقتو . اگه نه سوالاشو نشنیده بکیر ، تو اتاق کمتر ...

آره از اتفاق امسال تو فکرم بود عوض کنم ولی نشد یعنی هم کفر خودم پیدا نکردم 

منم به خاطر یه دختره ک جدید اومده تو اتاقمون و بحثمون شد روز اول با هم اتاقیم و دوستش ( ک دوست منم بود) قهرم یه جوری نشوندم سرجاشون اینا رو که دیگ اتاقمونم نمیاد اون دوسته 

ولی خب مرگمه وقتی میرم خابگاه قهریم ولی دیگ اشتیی درکار نیس تا ترم بعد ک اتاقمو عوض کنم 

برین بهش