2777
2789
عنوان

شوهرم میگه انقد گیر نده بهم

1764 بازدید | 22 پست

سلام.شوهرم میگه تو خیلی به من گیر میدی من بدم میاد انقد نگو کجا میری.

در صورتی که من فقط خیلی راحت ازش میپرسم کجایی یا کجا میخوای بری.میگم تو باید منو در جریان بزاری جایی میری.میگه من بچه تو نیستم.

واقعا رفتار درست کدومه بچه ها؟نباید بپرسم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیپرسم خب بیرون خونست دم به دقیقه نمیتونم بگم کجایی حوصله داریا 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

شوهر منم این بود

میگفت هی زنگ نزن

منم شدم چیز ک مخاد

اصلا شب هم نیاد برام مهم نیس دیگ

البته نشده ک نیاد ولی انقد گفت ک دیگ برام اهمیتش رفت و دیدم ارزشم و دارم پایین میارم

الان هم ناراحته ک چرا برام مهم نیست

اگه اینکارش متقابله یعنی جایی بری هی زنگ نمیزنه بگه کجا هستی و اینا منطقیه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

زشته دم به دقیقه مث بچه ها چکش کنی من فقط شوهرم دیر بیاد زنگ میزنم تازه نمیگم کجایی فقط میگم کی میای عزیزم همین. ول کنید این سخت گیریا رو طرف زده میشه نتیجه عکس میده به خدا

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤