2777
2789
عنوان

بیاید برای حاجات قلبیتون سوره توحید بخونم 🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی خواهر گلم واقعا نمیدونی چقدر محتاج دعای شما هستم اگر لایق میدونی از خدا بخواه مراد دل منو بده

خدا مادر شمارم رحمت کنه ان شالله برای آرامششون فاتحه فرستادم

تنت سلامت 

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

برای بخون

صلوات فرستادم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
مرسی خواهر گلم واقعا نمیدونی چقدر محتاج دعای شما هستم اگر لایق میدونی از خدا بخواه مراد دل منو بده ...

من که قابل نیستم اما با همین روی سیاه از صمیم قلبم براتون آرزوی بهترین ها رو میکنم

ممنونم عزیزم

منصفانه تر این بود که هر کسی فقط  تاوان نفهمی خودش را میداد

خدا رحمتش کنه انشاالله هرکی هرچی از خدا میخواد بهش بده مثلا من ک آرزو مادرشدن دارم واین مسله خیلی رو زندگی مشترکم تاثیر گذاشته الهی آمین

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
خدا رحمتش کنه انشاالله هرکی هرچی از خدا میخواد بهش بده مثلا من ک آرزو مادرشدن دارم واین مسله خیلی رو ...

الهی به حق همین روز عزیز به زودی دامنت سبز بشه نازنینم

منصفانه تر این بود که هر کسی فقط  تاوان نفهمی خودش را میداد