10 سالی است که از،خدا یه همسر خوب میخوام ولی خدا نه تنها دعای منو اجابت نکرد بلکه مشکلات مختلف سرراه من قرار گرفت الان به درجه از ناکامی و نا امیدی رسیدم که دلم فقط مرگ میخواد. چه کنم ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما اگه میخوای یه چیزی برات زیاد بشه یه مقداریش و باید ببخشی و همچنین باید یه مقداریش از خودت حرکت نشون بدی برا کاری از روی نیت خوب؟اگه اینا رو رعایت کردی عجیبه چرا پاسخ نگرفتی
شما اگه میخوای یه چیزی برات زیاد بشه یه مقداریش &nbs ...
من خیلی در این راه تلاش کردم چه از نظر رفتار اجتماعی و چه از نظر شرایط و موقعیت اجتماعی. ولی میدونی جدیدا این حس بهم دست داده که در این راه دست به طلا میدم خاک میشه. من شرایط و ویژگی هایی دارم که هر کدومش با کلی زحمت به دست آمده و هر یه دونه اش یه شرط مهم برای ازدواج ولی این موضوع در مورد من مصداق نداشت