2777
2789
عنوان

دعاهای مجرب برای اجابت

221 بازدید | 14 پست

10 سالی است که از،خدا یه همسر خوب میخوام ولی خدا نه تنها دعای منو اجابت نکرد بلکه مشکلات مختلف سرراه من قرار گرفت الان به درجه از ناکامی و نا امیدی رسیدم که دلم فقط مرگ میخواد. چه کنم ؟

خودت میگی دلت مرگ میخاد دیگه مشخص نیس چیکا کنی؟😂😂

حتما ب مصلحتت نبوده ...

ک داند ب جز ذات پروردگار ک فردا چ بازی کند روزگار؟!                دلیل عضویتم سوال از حس ششم بود ک قسمت نشد هنو😐🤕                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما  اگه  میخوای  یه  چیزی برات  زیاد  بشه  یه  مقداریش  و  باید  ببخشی  و  همچنین  باید  یه  مقداریش  از  خودت  حرکت نشون  بدی  برا  کاری  از  روی  نیت  خوب؟اگه اینا  رو  رعایت  کردی عجیبه  چرا  پاسخ  نگرفتی

نور
شما  اگه  میخوای  یه  چیزی برات  زیاد  بشه  یه  مقداریش &nbs ...

من خیلی در این راه تلاش کردم چه از نظر رفتار اجتماعی و چه از نظر شرایط و موقعیت اجتماعی. ولی میدونی جدیدا این حس بهم دست داده که در این راه دست به طلا میدم خاک میشه. من شرایط و ویژگی هایی دارم که هر کدومش با کلی زحمت به دست آمده و هر یه دونه اش یه شرط مهم برای ازدواج ولی این موضوع در مورد من مصداق نداشت

من خیلی در این راه تلاش کردم چه از نظر رفتار اجتماعی و چه از نظر شرایط و موقعیت اجتماعی. ولی میدونی ...

عزیزم منم دقیقا مثل شما هستم درخواست دوستی بدین جایی معرفی کنم واست راه حل مشکل را بگه

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

من خیلی در این راه تلاش کردم چه از نظر رفتار اجتماعی و چه از نظر شرایط و موقعیت اجتماعی. ولی میدونی ...

فقط ی چیزی را بدون که واقعا حکمتی در کار هست و زمانش برسه درست میشه منم ی مدت اینقدر ناامید و افسرده بودم ولی دیگه رها کردم

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....