2777
2789
عنوان

دروغگويي شوهر

244 بازدید | 28 پست

چرا اين مردا انقد دروغ ميگن بنظرتون؟شوهر من كه ميگه خودت باعث شدي بهت دروغ بگم چون وقتي خواستم راستشو بگم گارد گرفتي واسه همين دروغ ميگم منم صدبار گفتم تو راستشو بگو ديگه گارد نميگيرم اونم قول داده ولي باز فهميدم كه بهم دروغ ميگه بيشترشم درمورد خونوادشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااي شوهر منه تازه با اعتماد به نفس ميگه نه راسته بعد دستشم رو ميكنم هااااا باز ميپيچونه ميگه چيه خواب حالا

آرزوها پيله هايي در دل هستند كه با اميد پروانه اي ،بال گشوده و به سوي خدا اوج مي گيرند .
همین ک میگن دروغ میگیم چون شما گارد میگیری هم دروغه😒

اره دقيقا بهانه دارن مثل هميشه ما وو مقصر رفتارشون بدونن

آرزوها پيله هايي در دل هستند كه با اميد پروانه اي ،بال گشوده و به سوي خدا اوج مي گيرند .
راس میگن خو  اگه واکنش غیر منطقی نداشته باشی اونم راستشو میگه  دیگه چشمش ترسیده

بابا دروغه ادمه دروغگو رو جون ب جونش کنن باز دروغ میگه ولی راستگو رو سرشو جدا کنی باز راست میگه

بابا دروغه ادمه دروغگو رو جون ب جونش کنن باز دروغ میگه ولی راستگو رو سرشو جدا کنی باز راست میگه

نه این چ حرفیه آدم تربیت پذیره شرطی میشه نسبت به همه چی

وقتی واکنش خوب دریافت کنه تکرار میکنه واکنش منفی بگیره درس عبرت میشه براش تکرار نشه

راس میگن خو  اگه واکنش غیر منطقی نداشته باشی اونم راستشو میگه  دیگه چشمش ترسیده

نه دروغ ميگه بارها شده دقيقا بعد اينكه دستشو رو كردم و بهم قول داده و چند روز خيلي باهم خوب برديم دوباره فهميدم بهم دروغ گفته بهش ميگم من كه توي اين چند روز كاريت نداشتم چرا باز دروغ گفتي ميگه يادم رفته بود ببخشيد اين دفعه ديگه قووووول!ولي ميدونم باز تكرار ميكنه

خستم كرده

مثل شوهر من، کلا مادرشون هم با اینکه سنی ازش گذشته دروغ زیاد میگه بچه هاش هم یاد گرفتن و راحت دروغ م ...

اره دقيقا منم متوجه شدم خانوادگي دروغ گفتن براشون راحته