2777
2789

من الان یازده ساله باخانواده همسرم ی خونه ایم سه تاخاهرشوهردارم ک هرروز اینجا پلاسن و ازمن انتظارزیادی دارن وهی متلک هم بارم میکنن دیروز اینجابودن وامروز بازهم سه تاشون بودن سرسفره بودیم خاهرشوهربزرگم بهم متلک انداخت اعصابم خوردشدازسرسفره بلندشدم رفتم اتاقم بیرون نیومدم داشتم خفه میشدم ازحرصم شوهرمم باخاهربزرگش قهرکرده وقتی فهمیداون اینجاس نیومدخونه ومن تنهاگذاشت منم زنگ زدم بهش گفتم نمیتون جوخونروتحمل کنم بیادنبالم منم ببربیروناونم حرفموزمین ننداخت اومددنبالم وقتی داشتم میرفتم اونهاهم همزمان بامن بلندشدن گرشونوگم کنن شوهرم چشم دیدنشونداشت منم خودموگم کردم باعجله زدم بیرون وسوارماشین شدم فرصت خداحافظی نداشتم شوهم منوبردگذاشت خونه داییم ک اون نزدیکیا بودوگفت هروقت خاستی بزنگ بیام دنبالت من میرم خونه منم چون لجم گرفته بودگفتم باش ده دقیقه نشسته بودم ک همسرم اس دادبهم حاصرشومیام دنبالت گفتم باش پدرش باهاش دعواکرده بو ک چرازنتو بردی اونجا وفلان

باخداباش و پادشاهی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

13سالگی ازدواج کردی؟!! چقدر زود آخه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بنظر من نباید پا میشدی میومدی...یکم زشته خوب قبول کن

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...

خوب الان مشکل چیه شمااشتبا نکردی بعدشم همسرتون شماروبرده خودنه دایتون ریلکس باش باشد که نتیجه کار چداشون از خانواده همسرتون باشه بعد۱۱سال مگه چقدقرار عمرکنیم بیخیال واروم باش 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

الان اومدم خونه محل سگ نمیدن بهم پدرشوهرم ک جواب سلامم روهم ندادمادرشوهرمم ک برج زهرماره دلم خیلی شورمیزه حس میکنم قراره ی جنگ ب پاشه من کاراشتباهی کردم اینم بگم خاهرشوهربزرگم خیلی خیلی اذیتم کرده و شوهرم بخازرمن باهاش دعواکردوقهره الان

باخداباش و پادشاهی کن

واقعا بعضی پسرا موقع ازدواج فکر میکنن بابا که پول تو جیبیمو میده!!! اتاق منم که هست!!! مامانم که میخواد غذا بپزه یه بشقاب اضافه تر بزاره پس برم زن بگیرم!!!!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
الان اومدم خونه محل سگ نمیدن بهم پدرشوهرم ک جواب سلامم روهم ندادمادرشوهرمم ک برج زهرماره دلم خیلی شو ...

بذار دعوا بشه بهتر بعد ي بهونه جور ميشه جدا شين چجورى تحمل كردي بهترين روزاي عمرتو اونجورى بكذرونى

نه عزیزم اصلا کار اشتباهی نکردی انفاقا خوب کاری کردی دیگه ادم باید تا کی تحمل کنه بالاخره ادم یه روزی صبرش لبریز میشه پس خودتو الکی ناراحت نکن اون کسی که باید عذاب وجدا داشته باشه  اون خواهر شوهرته بعدشم باید به پدر ضضوهرت توضیح میدادی که الکی درباره تو قضاوت نکنه

تا اومدیم گرگا رو رام کنیم سگا شاخ شدن!
بنظر من نباید پا میشدی میومدی...یکم زشته خوب قبول کن

خیلی اذیتم کردن بخدابقرآن اگ بگم بهم حق میدین توهمه مسایل زندگیم دخالت میکنن توهمه چی اصلا آسایش ندارم 

باخداباش و پادشاهی کن
خیلی اذیتم کردن بخدابقرآن اگ بگم بهم حق میدین توهمه مسایل زندگیم دخالت میکنن توهمه چی اصلا آسایش ندا ...

باز خوبه شوهرتون هوادارتون هست

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
نه عزیزم اصلا کار اشتباهی نکردی انفاقا خوب کاری کردی دیگه ادم باید تا کی تحمل کنه بالاخره ادم یه روز ...

اتفاقا پدرشوهرم بزرگترین مصیبت منه راحت بگم دوروز پیش ی پیشواززده بودم روخطم زنگ زد بهم گفت اون پیشوازچیه زدی ب گوشیت گفتم چطورگفت لغوش کن گفتم نمیش لغو گفت خطتودرآرازروگوشیت گفتم نمیتونم بهم زنگ میزنن ب زووور وفریادگفت ک باید دربیاری رفتم آهنگ پیشوازو لغوکردم ولی راضی نشدگفت من گفتم دربیارباید دربیاری بازلباس پوشیدنم بگیر تابیرون رفتن وغذاخوردنم ب همه چیزم گیرمیده

باخداباش و پادشاهی کن