2777
2789
عنوان

چیکار کنم با خونواده شوهرم

399 بازدید | 12 پست

توی تاپیک اولم درباره کار مادرشوهرم گفتم

الان الکی به شوهرم زنگ میزنه گریه میکنه که بچه شما به دنیا اومد من نمیخوام ببینمش بس؟اونروزم خواهرشوهرم گفته بیام با خانومت حرف بزنم با مامان آشتی کنه

نمیدونم به شوهرم چی بگم😒پاشده رفته خونه مامانش به من نگفته میگم چرا نگفتی میگه ناراحت میشدی

نمیدونم چطور باید رفتار کنم باهاشون اگه یهو اومدن

اگه نیانم بچم به دنیا اومد حتما میان واقعا موندم اصلا دوست ندارم رو بدم فکر کنه کاری نکرده

این لینک تاپیکم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3159020/مادرشوهر-دروغگو-آبرومو-برد

پیشنهاد,میکنم محل سگشون هم.نده خوشبحالت سرویشون کردی

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

الهی مظلوم گیر اورده بودن خانوادگی جای غریب بهت حمله کردن جهنم محلشون نده

من با اینک خیلی خانواده شوهرمو دوس دارم ولی برات ناراحت شدم😪

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با این مادرشوهر باید کجدار و مریز رفتار کنی، تیکه هم انداخت انگار که نشنیدی. به روی خودت نیار. ببینه حرفاش برات مهم نیست از صدتا جواب براش بدتره. از این به بعد سعی کن رابطه ات باهاش فقط بر اساس احترام باشه. به همسرتم بگو واقعیت ماجرا رو به خواهرا و بقیه بگه تا الکی از شما دلخور نباشن و خط و نشون بیخودی نکشن

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
الهی مظلوم گیر اورده بودن خانوادگی جای غریب بهت حمله کردن جهنم محلشون نده من با اینک خیلی خانواده ش ...

شوهرمو چیکار کنم اونم همش میگه تا کی میخوای قهر بمونی جالبه مادرشم نیومده حتی برا معذرت فقط پیغاماش میاد

شوهرمو چیکار کنم اونم همش میگه تا کی میخوای قهر بمونی جالبه مادرشم نیومده حتی برا معذرت فقط پیغاماش ...

مادر شوهر ک برا معذرت نمیاد بزرگتره 

خدایا شکرت برای چندمین بار معجزه تو تو زندگیم دیدم هزاران مرتبه شکر
بچه بدنیا اومد میتونی یه مدت بری خونه مامانت و اعلام هم نکنی کی قراره برگردی

اتفاقا میخوام برم خونه مامانم الان شوهرم دلش برا مادرش میسوزه.اونجام میاد دیگه شوهرم جواب زنگاشو میده خبرداره از همه چی

میگه میدونم مامانم اشتباه کرده ولی بازم مادرمه نمیتونم حذفش کنم

شوهرمو چیکار کنم اونم همش میگه تا کی میخوای قهر بمونی جالبه مادرشم نیومده حتی برا معذرت فقط پیغاماش ...

اگ واقعا احساس ندامت دارن عب نداره بخاطر شوهرت قبول کن بیان خدمتت و بگذر از این ببعدم باشو سرسنگین باش فک نکنن بعدم میتونن هرکار خواستن بات بکنن😒

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

همسرت که واقعیت ماجرا رو میدونه

تنها کاری که میتونی انجام بدی اینه که قهر نباشی یعنی اگه اومد و حرفی زود اخم نکنی و خیلی معمولی در حد یه آدم غریبه که فقط باهاش سلام علیک داری باهاش باشی از این به بعد تا همیشه هیچ وقت هم باهاش صمیمی نشو هر زمان هم هر حرفی زد و تیکه ای انداخت به روی خودت نیار که با شماس حتی اگه اسمت رو برد و گفت فلانی با شمام به روی خودت نیار که شنیدی

اگر هم یه وقت کسی خواست برای آشتی پیش قدم بشی به هیچ وجه اینکار رو نکن چون خودت رو مقصر نمیدونی و بعده ها تاسف خواهی خورد که چرا پیش قدم شدی 

فقط بگو من نه دعوا رو شروع کردم نه کشش دادم قهر هم نیستم اما مامان قهره و تا زمانی که نخواد آشتی کنه بخاطر روحیم خونش نمیام و الکی از اینجور حرفا که توپ رو بندازی تو زمین مادرشوهر

بیخود هم حرص نخور نه برای خودت خوبه نه اون طفل معصوم

اتفاقا میخوام برم خونه مامانم الان شوهرم دلش برا مادرش میسوزه.اونجام میاد دیگه شوهرم جواب زنگاشو مید ...

خونه مامانت بیاد اقلا نمیتونه جلو خانوادت حرف بی ربطی بزنه و بعد زایمان اعصابتو خورد کنه، تازه زودم مجبوره برگرده خونه پسرش که نیست 

نه اینکه موافق قطع ارتباط باشم ولی تو چنین شرایطی یه مدت قطع رابطه برا ترمیم اشتباهات لازمه