2777
2789
عنوان

چرا ال دی میخورم اینجوری میشم

81 بازدید | 10 پست

پریودمو رو قطع نمیکنه و تبدیل به لکه بینی سیاه میشه!

چرا؟

تا الان ۵ دونه خوردم میخوام قطعش کنم میدونم هورمونعام بدجوری به هم‌میریزه

بنظرتون با قطع کردنش چقد طول میکشه هورمونهام خودبخود تنظیم شه؟ممکنه خونریزی بیشتر از یک ماه طول بکشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چند پریودی هستین

ده پریود

شهریور سقط خودبخود توی هفته ی دوم داشتم

خودم نفهمیدم فک کردم پریود شدم

بتا بعده دوماه تازه داره صفر میشه

اومدم ال دی بخورم قطع نکرد خونریزی رو 

بنظرت ولش کنم بدون قرص خودش قطع شه؟

ده پریود شهریور سقط خودبخود توی هفته ی دوم داشتم خودم نفهمیدم فک کردم پریود شدم بتا بعده دوماه تا ...

خب فکر کنم بخاطر سقطته این خونهای سیاه.مثل زایمان ک تا چند وقت خونریزی هست و آخراش هم سیاه.

ولی در مورد قط نمیدونم گلم کاش دیروز از بهداشتی چیزی میپرسیدی گلم.

خب فکر کنم بخاطر سقطته این خونهای سیاه.مثل زایمان ک تا چند وقت خونریزی هست و آخراش هم سیاه. ولی در ...

رفتم دکتر عزیزم ال دی داد

قطعش نمیکنه همونجوریه

پس زایمان آخرهاش خونریزی سیاه داره؟

بنظرم بزارم خودش خودبخود قطع شه بهتره

رفتم دکتر عزیزم ال دی داد قطعش نمیکنه همونجوریه پس زایمان آخرهاش خونریزی سیاه داره؟ بنظرم بزارم خ ...

آخه چی بگم گلم ناخاسته اشتباه راهنمای کنم.ولی این خونهای سیاه ک میاد داره رحمت تمیز میشه.منم سقط داشتم اینجور بودم.صبور باش قط میشه گلم

آخه چی بگم گلم ناخاسته اشتباه راهنمای کنم.ولی این خونهای سیاه ک میاد داره رحمت تمیز میشه.منم سقط داش ...

ممنونم عزیزم

ممنونم از اینکه وقتتو برام گذاشتی