2777
2789
عنوان

بیاید براتون ایه الکرسی بخونم .

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 50 پست

من هم برات صلوات فرستادم 

دعا کن برام 

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم 

منم برای حاجت رواییت خوندم 💚

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
واسه منم بخون و لطفا دعا کن واسم ایشالله که هر چی از خدا میخوای و به صلاحته بهت بده❤

ان شالله هرچی بخوای خدابهتون بده 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
برای 2تا حاجت مهم منم میخونی برات صلوات فرستادم❤🌹

۲تا خوندم عزیزم 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

برای منم بخون لطفا 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

التماس دعاعزیزم ،واست صلوات وسوره قدرخوندم انشاالله حاجت رواشی

خوندم عزیزم لطف کردی 

سلام لطفا براي منم بخون يك مشكل خيلي جدي و حاد دارم،دعا كن حل بشه و به ارزوم برسم،هرچي از خدا ميخواي ...

ان شالله ارزوهاتون براورده بشه خوندم برات خدا مشکلاتتو حل کنه 

عزیزم اگه تونستی برا سلامتی تودلیم واینکه ۹ماهه بدنیا بیاد بخون منم برات ده تا صلوات میفرستم😘😘

ان شالله سلامت باشه فندقت التماس دعا دعات میگیره بارداری

وای برای حاجت دل منم دعا کن و اگه تونستی زحمت بکش و بخون🙏🙏 دعا کن خدا حاجت دلمو بده و ناامیدم نکن ...

ان شالله بحق امید حضرت عباس ناامید نشی هیچوقت

برای منم لطف میکنی مهربون؟ ان شالله بهترین ها برات رقم بخوره

خوندم مهربون حاجتت روا