2777
2789

من. دفعه چهارم هم نا امید شدم

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم دفعه چهارم دو قلو داردار شد

همه ازمايشهاي ماركر ها ايمني انعقادي ژنتيكي رو بده

همسرت dfa داده؟

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
عزیزم هردفعه ک میرین هزینه میدین؟ میشه بپرسم چقد؟

من بار اخر که دو هفته پیش منفی شدم ۱۳ میلیون هزینه کردم😔

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من بار اخر که دو هفته پیش منفی شدم ۱۳ میلیون هزینه کردم😔

وای چ بد من فک میکردم همون بار اول میگیره

ان شاالله خیلی زود خدا یه بچه سالم بهت بده💗

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

جاهای مختلف..بهترین دکترها...

خب اصلا كجايي؟ تهراني؟ مگه چندبار پانكچر شدي كه جاهاي مختلف رفتي؟

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
وای چ بد من فک میکردم همون بار اول میگیره ان شاالله خیلی زود خدا یه بچه سالم بهت بده💗

ممنون عزیزم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
خب اصلا كجايي؟ تهراني؟ مگه چندبار پانكچر شدي كه جاهاي مختلف رفتي؟

تهرانم چهار بار پانکجر شدم ۸ بار انتقال دادم.دو بار هیسترو  شدم.ابن سینا و رویان و دکتر نصر و دکتر رزاقی و دکتر طرازی و ...

تهرانم چهار بار پانکجر شدم ۸ بار انتقال دادم.دو بار هیسترو  شدم.ابن سینا و رویان و دکتر نصر و د ...

اااا اينا دكتراي خوبي هستن

دليل منفي شدن چي بوده؟ 

اين ازمايشا كه بالاتر نوشتمو دادي؟

اااا اينا دكتراي خوبي هستن دليل منفي شدن چي بوده؟  اين ازمايشا كه بالاتر نوشتمو دادي؟

اره همه ازمایشها رو دادم.بله بهترین دکترها تو این زمینه هستن.دلیلش رو نمیدونیم البته بار اول باردار شدم ولی زایمان زودرس کردم دوقلوهامو از دست دادم

اره همه ازمایشها رو دادم.بله بهترین دکترها تو این زمینه هستن.دلیلش رو نمیدونیم البته بار اول باردار ...

متاسفم😔

ايشالا زودتر طبيعي باردار بشي

متاسفم😔 ايشالا زودتر طبيعي باردار بشي

ممنون عزیزم