من نه. دو هفته زدم .بعدش اثباب کشی و ...تا الان .نزدیک به دوماهه نزدم .از دیشب باز شروع کردم.واسه عروسی پسرداییم خوشگل باااشم😍
ولی اگر سه ماه رو کامل بزنی فک کنم نتیجه اش ثابته ..
چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡 شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هستچرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔 اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما چند گرفتی؟من یکی از اشناهامون یه شیشه کوچیک برام میاره ۸۰ تومن
من ی ۱۰۰ گرفتم عاااالی بود .بگم عالی کم گفتم واقعا .از اینستا خریدم ی شیشه کوچولو بد بو بود حسابی با خاله ام نصفش کردم.
ببین از این میزدم تا لباس بپوشم برو بیرون پف میکرد لبم.😍🤩
الان یه روغن خریدم ۳۵ با ی پماد هشت تومن .اینا هم خوبن..
چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡 شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هستچرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔 اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡