2777
2789
شما دائم استفاده میکنی؟

من نه. دو هفته زدم .بعدش اثباب کشی و ...تا الان .نزدیک به دوماهه نزدم .از دیشب باز شروع کردم.واسه عروسی پسرداییم خوشگل باااشم😍

ولی اگر سه ماه رو کامل بزنی فک کنم نتیجه اش ثابته ..

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استفاده کردم کلی هم براش هزینه کردم ولی متاسفانه معلوم نیس چی قاطی داشت همین که زدم صورتم لک لک شد. یه مارک معتبرم گرفته بودم. 

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
من نه. دو هفته زدم .بعدش اثباب کشی و ...تا الان .نزدیک به دوماهه نزدم .از دیشب باز شروع کردم.واسه عر ...

شما چند گرفتی؟من یکی از اشناهامون یه شیشه کوچیک برام میاره ۸۰ تومن 

اخه یکی از دوستام استفاده کرده به مدت ۱۰ روز انقد خوشگل شده انگار ژل تزریق کرده صورتش یدونه جوشم نیس ...

بمن ک نساخت😥

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
شما چند گرفتی؟من یکی از اشناهامون یه شیشه کوچیک برام میاره ۸۰ تومن 

من ی ۱۰۰ گرفتم عاااالی بود .بگم عالی کم گفتم واقعا .از اینستا خریدم ی شیشه کوچولو بد بو بود حسابی با خاله ام نصفش کردم.

ببین از این میزدم تا لباس بپوشم برو بیرون پف میکرد لبم.😍🤩

الان یه روغن خریدم ۳۵ با ی پماد هشت تومن .اینا هم خوبن..

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
شما شاید بهش حساسیت داشتی که اینجوری شده

حساسیت نداشتم پوست صورتم حساسه و به کرم و روغن و صابون هایی که خالص نیستن سریع عکس العمل نشون میده

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
من ی ۱۰۰ گرفتم عاااالی بود .بگم عالی کم گفتم واقعا .از اینستا خریدم ی شیشه کوچولو بد بو بود حسابی با ...

عزیزم ببخشیدا انقد سوال پیچت کردم شنیدم واسه استفاده به دستمونم نباید بخوره درسته؟؟با دستکش باید استفاده بشه؟؟

حساسیت نداشتم پوست صورتم حساسه و به کرم و روغن و صابون هایی که خالص نیستن سریع عکس العمل نشون میده

خدا کنه من اینجوری نشم منم اخه بدنم زود عکس العمل نشون میده به هر چیزی