2777
2789
عنوان

این ادکلن بوش چه جوریه؟

855 بازدید | 15 پست

من این ادکلنو میخوام به کسی هدیه بدم. میخوام آنلاین سفارش بدم

کسی تا حالا استفاده‌ش کرده؟ عطرش خوبه؟

ممنون میشم کمکم کنین🙏🙏🙏😊🌸🌸🌸

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.

چنده

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴۸۰

عزيزم خب تو ك ميخواي اينهمه هزينه كني انلاين سفارش نده

حضوري برو بخر

اگه واقعا مطمعنه پيجش مطمعني ك اصله سفارش بده يهو اين ٦٠ تومنيا نده بجايه اصل

اسمشو تو نت سرچ كن همه خصوصياته بوشو مياره

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
عزيزم خب تو ك ميخواي اينهمه هزينه كني انلاين سفارش نده حضوري برو بخر اگه واقعا مطمعنه پيجش مطمعني ...

تو چند تا مغازه نگاه کردم ندیدم

توی نت خصوصیاتشو نوشته آره. ولی از نزدیک یه جوره دیگه‌س بو کنی

میخواستم ببینم کسی تجربه داره استفاده کرده

ممنونم از راهنماییت عزیزم😘🌸

من نداشتم از این مارک

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
از رنگش مشخصه گرم و شیرین...من بوی همچین ادکلنایی رو نمیپسندم باکلاس نیستن

آره اتفاق توی اطلاعاتش نوشته گرم و شیرین و کلاسیک

من گرم و شیرین دوست دارم ولی کلاسیک نمیدونم چی از آب در بیاد

آره اتفاق توی اطلاعاتش نوشته گرم و شیرین و کلاسیک من گرم و شیرین دوست دارم ولی کلاسیک نمیدونم چی از ...

عزیزم عطر کلاسیک به عطری میگن که چندین دهه از معرفیش به بازار گذشته ینی خیلی ساله تولید شده و طالبش زیاده 

عطر مدرنم به عطرایی میگن که تولیدی جدیده و رایحه های جدیدتر

مثلا عطر تیروس کلاسیکه و بوی قدیمی ونوستالوژیو قشنگی داره  

عزیزم عطر کلاسیک به عطری میگن که چندین دهه از معرفیش به بازار گذشته ینی خیلی ساله تولید شده و طالبش ...

آره دنبال یه عطرم که عطرش مدرن باشه

یعنی جدا از تلخی و شیرینی و گرمی و خنکی و میوه‌ای و گلی و چوبی و اینا... عطرش شیک باشه از اینا که بوی شیک و باکلاس دارن. اگه چیزی میشناسی بهم معرفی کن لطفااا😘

آره دنبال یه عطرم که عطرش مدرن باشه یعنی جدا از تلخی و شیرینی و گرمی و خنکی و میوه‌ای و گلی و چوبی ...

ادکلن coper بوی تلخ و خنک و خیلی خیلی باکلاسی داره

سنسوال که محشره اگه گیرت اومد حتما بخرش من مردونشو داشتم ینی نشد استفاده کنم و نپرسن چیه اسمش بوش خنک و سرده

الانم یکی استفاده میکنم واقعا بوش محشره بنظرم ادکلنو سفارش نده خودت برو تو مغازه ها تست کن بعد بخر.این دوتارو که گفتم حتما بوکن

هرکاری میکنم عکس نمیاد اسمش لالیک آمیتیس هستش بوش فوق العادس اینوبخر حتما

قربونت برم مرسی

اینایی که گفتی مردونه‌س؟

این که من عکسشو گذاشتم زنونستا

برای تولد دوستم میخوام عطر زنونه میخوام

زنونه بگووو😘😘😊😊🙈🙈🌸