دوستان عزیز اگر بیمارستان دولتی توی تهران میشناسید که آی وی اف انجام میدن، ممنون میشم معرفی کنید
امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!! الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین
تنبلی باید درمان بشه....چون امکان داره چند نوبت دارو استفاپه کنن اما تخمک نداشته باشن....من ذخیرم خیلی کمه سنم زیاده...حالا رفتم عرفان یعنی دکترم با عرفان کار می کنه ی دور میرم ivf شد که خدا رو سکر نشد دبگه نه پولش رو دارم نه تخمکش رو اهدای هم نمی گیرم..دوست ندارم
رویان جاری من ۲۰تومن هزینه کردن اخرم گفتن به هیچ وجه باردارنمیشی مگراهدایی بگیره الان دوماهه حامله ش ...
ان شاءاللّه ک خدا پشت و پناهش باشه و خدا حفظش کنه براش
منم شنیدم رویان الکی پول میگیرن و اخرش بی نتیجه موندن
امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!! الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین
تنبلی باید درمان بشه....چون امکان داره چند نوبت دارو استفاپه کنن اما تخمک نداشته باشن....من ذخیرم خی ...
ان شاءاللّه ک ب حق شیر خوار امام حسین نتیجه بگیری عزیزم ❤
جاری منم گفتن پوچ تخمکایی که ازش گرفتن بایداهدایی بگیره. الان خودش حامله شده ان شاالله که قلب بچشم ...
خدا داده خودشم نگهش میداره🙏🙏🙏🙏❤❤
سرچ کن گوگل بیمارستان های با طرح ۸۵درصد تخفیف نازایی رو برات میاره.ولی اینایی که یادمه شریعتی،آرش .م ...
مرسی عزیزم ممنون بابت راهنمایی ❤
من شنیدم اونایی که بار اولشونه ivf. می کنن و کمتر از ۳۵ سال دارن می تونن بار اول رو رایگان ivf انجام ...
فک نکنم،حتی اگرم باشه همه جا نیس.اگر اطلاعی داری ممنون میشم بگی❤🙏
بیمارستان محب یاس، البته الان دوباره شده همون میرزا کوچک خان☝️ فقط برو پیش دکتر اکبری، هم کارش عالیه و فوق العادست هم دستش خوبه، همه راضین و نتیجه میگیرن، توکل بر خدا عزیزدلم😍😍😍🙏
❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤ 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
فک نکنم،حتی اگرم باشه همه جا نیس.اگر اطلاعی داری ممنون میشم بگی❤🙏
چرا محب یاسم اینطوریه نگران هزینش نباش☝️☝️☝️❤
❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤ 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
خصوصی باید ۱۵تو جیبت باشه.الان پانکچ. شده ۴ونیم.چطور بعضی دوستان میگن همه هزینه۷تومن......دولتی طالق ...
اره خیلی هزینه ها کمرشکنه😞😞😞