2777
2789
سلام عزیزم میشه برای ازدواج برادرهام (مهدی و ابوالفضل)و بچه دار شدن خودم دعا کنی انشالله که حاجت روا ...

برات گفتم عزیزم

انشاالله. چراغ دلت روشن میشه و درهای رحمت و برکت براتون بازمیشه

وای چطوری بهش فک نکنم؟چرا بهش فک کنم اتفاق نمیوفته اجی؟؟واقعا اگ رهاش کنم ب سمتم میاد؟

بله ،هر چه بهش گیر بدی بیشتر ازت دور میشه ،چون هر چه بهش گیر بدی خداوند رو از تخت پادشاهی گذاشتی پایین و خواستت رو بردی بالا اما خداوند از ما میخاد اون فقط رو تخت پادشاهی باشه بنابراین مثل حضرت یعقوب ک تا زمانی که به یوسف فکر میکرد و زاری میکرد از یوسف خبری نشد ولی وقتی فهمید که یوسف رو دایم ملکه ذهنش کرده و از خداوند غافل شده بلافاصله روی آورد سمت خداوند و خداوند یوسف رو بهش داد،در حقیقت یوسف وجود یعقوب،خداوند باریتعالی بود

خداوند شنوا هست و تو خواستت رو بهش بگو اون تو رو اجابت می‌کنه بشرطی که همه وجودت بشه اون و بخاستت گیر ندی و دایم تو ذهنت حرص نخوری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خووب حاجت خودت هم روا  میشه برام دعا کنی کسی که دوسش دارم برگرده و بتونم باهاش ازدواج کنم ...

برات گفتم قشنگم

انشا الله خیرو برکت ب زندگیت میاد و بهترینها برات رقم میخوره 

برات گفتم عشقم انشاالله درهای بسته برات باز میشه و غرق در آرامش میشی  ممنون از لطفی که کردی خ ...

قربونت برم انشاالله هم شما و هم همه ی عزیزانی که التماس دعا گفتن هرچه زودتر به خواسته دلشون باصلاح و مصلحت خدا برسن🌸🌸