2777
2789
عنوان

گرفتن دیپلم

116 بازدید | 7 پست

سلام دوستان.من ۱۰ساله که ترک تحصیل کردم.اول دبیرستان روخوندم ولی دوم وسوم ونخوندم.الان برای کاری نیاز به دیپلم دارم.اگه کسی اطلاع داره میدونه که من چطوری بایددیپلم بگیرم؟

برو این مدارس شبانه یه رشته اسون انتخاب کن و خیلی راحت دیپلم بگیر سر نمره هم خیلی با ادم راه میان ای ...

اونوقت باید کلاساشم برم؟اصلا شبانه چی هست؟من بچه کوچیک دارم نمیتونم سرکلاساش برم.نمیدونی چندوقت طول میکشه؟اول وهم بایددوباره بخونم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت باید کلاساشم برم؟اصلا شبانه چی هست؟من بچه کوچیک دارم نمیتونم سرکلاساش برم.نمیدونی چندوقت طول ...

نه اکثر کلاساش تشکیل نمیشه بستگی به خودت داره که چقد بتونی درس بخونی ولی خب دو سال رو حتما طول میکشه اما مثل این مدرسه روزانه ها سخت نیست باهاتون راه میان چون متاهلین 

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
وای دوسال خیلی زیاده برای من.من فوقش گفتم یک سال باشه.بازم ممنونم دوستم

ولی باهات راه میان فکر میکنم حتی اگه نمره ۷ هم بگیری قبولت کنن 

چون مستمر عالی میدن تو شبانه 

خواهش میکنم عزیز موفق باشی

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…