2777
2789
عنوان

آيا شوهراي شما هم اينطوري هستن؟

1915 بازدید | 142 پست

ميگه ناخن كاشتن ممنوع

رنگ مو ممنوع ( راضي شده بود باز پشيمون شد)

كاشت مژه ممنوع

مانتو قرمز ممنوع

عمل زيبايي هر نوعش ممنوع 

ميدونم واسه پولش نيست مثلا كاشت ناخن مگه چقدر ميشه

بچه ها اعصابم خورد ميشه انقد محدودم

من دوران مجردي همه اينكارارو كردم حتي عمل زيبايي

تنها كاري كه خونه شوهرم كردم كامپوزيت دندون بود

كلا واسه دندونم موافقه خرج كنم

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه قبل ازدواج راجع به این چیزا باهم حرف نزده بودید؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

چه عملي تو مجردي كردي دماغ؟بكو تو كه مشكل داشتي چرا زني رو گرفتي كه عمل زيبايي كرده؟شوهرت بيش از حد سختگيره طبيعي نيست اينهمه خانوم رو نميبيني كه موهاي رنگ شده و مژه كاشته؟شوهراشون هيچكدوم مشكلي ندارن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

نه اصلا. من امروز رفتم تتو دست انجام دادم چون میدونه خیلی تاثیر داره توی روحیه ام و شادابی ام مخالفتی نداره

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb

به رنگ مو و لاک و مانتوم کاری نداره ولی تاحالا نپرسیدم کاشت ناخون عمل بینی ...بهش گفتم ابرو برم سایه و حاشیه بزنم گفت دست نزن نمیخواد

دخترم یعنی دنیام همسرم یعنی زندگیم

شوهر من خوشش نمیاد ولی نظر خودم مهم تره. نمیگه ممنوع اوایل میگفت ساده دوست دارم دیگه دید من نمیتونم ساده باشم چیزی نمیگه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.