2777
2789
فقط ميتونم بگم خوش به سعاتش

بخدا من چی بگم اخه منی که ی شکم زاییدم اون روز رفتم مرکز بهداست واسه واکسن دخترم بعد قد و وزنم رو پرسی منو داست ارجاع میداد به بیمارستان زیر نظر پزشک☹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا من چی بگم اخه منی که ی شکم زاییدم اون روز رفتم مرکز بهداست واسه واکسن دخترم بعد قد و وزنم رو پر ...

انشالله كم ميكني حالا تازه زايمان كردي.شيردهيم كمك ميكته به لاغري.منم ديگه خسته شدم بخدا😁😁😁😁

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
انشالله كم ميكني حالا تازه زايمان كردي.شيردهيم كمك ميكته به لاغري.منم ديگه خسته شدم بخدا😁😁😁😁

واییییی نههههه ۶ سال زایمان کردم😂😂 بخدا ماهی  ۳۰۰ فقط پول باسگاه میدم ولی چه فایده که بعدش میام میخورم

فقط ببین بالاتر من چی نوشتم😭😭

شانسه ماعه استعداد چاقي بيفته بهمون

اونم نه معموليشاااا ازون بدااااااااش

من بايد تا عيد ١٥ كيلو كم كنم

اي خدااا😭😭😭😭😭

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
شانسه ماعه استعداد چاقي بيفته بهمون اونم نه معموليشاااا ازون بدااااااااش من بايد تا عيد ١٥ كيلو كم ...

کاش منم ۱۵ کیلو بود واسه من ی چی تو مایه های ۴۰ کیلو  من پرخوری عصبی دارم بدبختی

واییییی نههههه ۶ سال زایمان کردم😂😂 بخدا ماهی  ۳۰۰ فقط پول باسگاه میدم ولی چه فایده که بعدش می ...

آهان واكسن شش سالگي.بايد يه رژيم اصولي بگيري فقط باشگاه بري به زانوهات آسيب ميزني عزيزم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
بله بله من فک کنم آخر بارداری و ۸۰و خورده ای بودم  اما یک ماه پیش ۶۵بودم

آفرین چی کار کردی البته من دخترم شیرم رو نخورد و من الان بخاطر کیست سینه ام قرص ویتامین ای میخورم که اون خودش چاق کننده هم هستش