2777
2789

اگه کل گوشی هک شده همه رو می بینه 

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلگرام برو قسمت تنظیمات اگه به جز مدل گوشی خودت یه مدل دیگه زده بود هک شدی . اینستا اگه دایرکت ها باز میشه یعنی هک شدی . اینستا کد امنیتی فعال کن هرکسی وارد اکانتت بشه به گوشیت پیام میده

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

یکی توو تاپیک بغلی اینستا دوست شوهرشو هک کرده بود میتونی بری ازش بپرسی اون اطلاعاتش قویه   &n ...

قطع شد

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

تو تلگرام برو تو تنظیمات حریم خصوصی امنیت تو نشست های  فعال ببین بجز اسم گوشی خودت اسم دیگ ایم هس اگ بود بزن غیرفعال کردن..واس اینستام ک فقط باید ایدی و پسوردت بلدباشن نی نی سایتم همیطور.

تک نیت میگیرم واست بیا فالو کنmasiha_tarot🫶🧚‍♀️

چه جوری ممکنه هک بشه؟ حتما باید گوشی من دستش باشه ؟ یا از راه دور هم میشه

عزیزم از را دورم میشه چون گوشی من شد و اونی که هک کرد منو حتی شنودمم کرد

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 
خب خداروشکر خیالم راحت شد  . البته همسرم رمز گوشی مو میدونه😐

واسه اطمینان بیشتر تلگرامت و رمزی کن. وقتی گوشیت دست همسرته خودتم کنارش باش. البته همسر آدم که قابل اعتماده. و در کل از من به تو نصیحت چیزی تو تلگرامت نگو و نذار که بر خلاف میل همسرت باشه مخصوصا اگه روی ی سری چیزا حساسه.