2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این رفتار شوهرم

262 بازدید | 22 پست

من بچه هام شدید شیطونن و اذیت میکنن برا همین هفته ای ی بار میرم خونه مامانم

امروز بعد ی هفته قرار بود بریم خونه مامانم ب شوهرم گفتم زودتر از سرکار بیا اول گف ک نمیشه بعد ک داداشش زنگ زده ک موقع اومدن فلان چیزو برام بخر بیار زودتر اومد تا بره اونو بخره بیاد ببره بده داداشش ساعت شد هشت و نیم و ما هشت و نیم رفتیم خونه مامانم.نزدیک ساعت یازده دیدم پسرم تب داره ب شوهرم گفتم پاشو بریم خونمون اومدیم ب پسرم استامنیفون دادم ب محض دادن دارو بالا اوردش شوهرم دستمال اورد ک پاک کنه گوشیش زنگ خورد داداشش بود دوباره(ما با پدرشوهرم همسایه ایم)گفت برو خونه بابا نمیدونم چیکار کن  دوباره ب پسرم استا دادم چون قبلی رو کلا اورد بیرون از ی طرف پسرم داغه از ی طرف داره اوق میزنه از ی طرفم دخترم گریه میکنه شوهرمم ول کرد رفت کار داداششو انجام بده ی ربع کارش طول کشید اومد دیگه منم باهاش حرف نزدم😔😔

البته اونم باهام حرف نزد☺😆

کلا تا باهاش حرف نزنم حرف نمیزنه😐حتی وقتی میدونه ناراحتم دلیل ناراحتیمو نمیپرسه

خسته شدم از این بی اهمیتیش

و خدایی که به شدت کافیست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زیادی حساسی.از طرفی مریضیه پسر گلت اعصابتو داغون کرده یکم میخوای سر شوهرت خالی کنی😂🤦🏻‍♀️انقدر الکی الکی کام خودتونو تلخ نکنین بابا

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم

وای مثل شوهرمنه !!عروسی دعوت بودیم باید میرفتیم شهرستان یکی از فامیلای من بود مامانش زنگ زده بیا‌کولرمون درست کن(اول تابستون)رفته اونجا دیروقت اومد بهش میگم الان اومدی کی باید برسیم اونجا ، ناراحت شدم رفتم لباسامو عوض کردم و گفتم نمیرم عروسی اصلا نگفت بیابریم دعوتیم زشته اصلا حرف نزد!

عزیزم حرف بزن...حرررررف. ..همون لحظه میگفتی حق نداری بری بچه داره بالا میاره...من بودم زنگ میزدم برادرشوهرم میگفتم توزنشی یا من؟! هر دقیقه پیش شماس...بچه داره بالا میاره تو تب باید بیاد اوامر شما انجام بده...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹