2777
2789
عنوان

تولد داخل رستوران

3903 بازدید | 20 پست

خانمیااا بگید کی تاحالا تو رستوران تولد گرفته ؟ 

هزینتون چقدر شده ؟ غذا چی بوده ؟ کیک هم گرفتین ؟ چند نفر بودین ؟ موزیک هم داشتین؟ 

خواهشا اطلاعات بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو نفره تو رستوران گرفتیم؛یبار تولد من ۸سال پیش..

دیگه میخوای رستوران بگیری غذا رو به نفرات حساب کن جایی ک میخوا ببری

هرجا یه قیمته 

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

خواهرم تولدشو تو رستوران گرفته بود موزیک زنده هم بود ۱۱نفربودیم کلا شد ۷۰۰ تومن البته به غیر کیک که خودش ازبیرون گرفته بود آتیش بازیو دود رنگی  نمیدونم اسمشو چی میگن هم بود وکلی مخلفات دیگ البته کرج بود

پارسال تولد خودم😄منو دخترم و شوهرم بودیم.شام پیتزا خوردیم...بعدش ی کیک خوشکل همسر جان واسم اورد همونجا...بعد از اینکه شمعو فوت کردم...رفتیم خونه مامانم اینا باهم کیکو زدیم بر بدن😅

در من انگار کسی در پی انکار من است...

پارسال تولد خودم😄منو دخترم و شوهرم بودیم.شام پیتزا خوردیم...بعدش ی کیک خوشکل همسر جان واسم اورد همو ...

ببخشید این کیکو چطوری تو رستوران اورده بود ؟ یه کم بیشتر توضیح میدین؟

ببخشید این کیکو چطوری تو رستوران اورده بود ؟ یه کم بیشتر توضیح میدین؟

شیرینی فروشی دقیقا بغل رستوران بود..از قبل سفارش داده بود..دو ثانیه رفت اوردش اومد..همزمان با ورودش آهنگ تولدت مبارکم پلی شد😊خیلی باحال بود

در من انگار کسی در پی انکار من است...