2777
2789
عنوان

به نظرتون بچم بیش فعاله؟؟؟؟

162 بازدید | 7 پست

سلام دوستان یه پسر ۵ سال و ۹ ماهه دارم امسال میره پیش دبستان. یه پسر کوچولوها تازه سه ماه هست بدنیا آوردم. پسر بزرگم خیلی دوسش داره ولی با دوستی خاله خرسه فرقی نداره اصلا رو پا بند نیست ، نمیشینه همش در حال راه رفتن و حرف زدن هست اصلا حرف گوش نمی کنه غذا نمیخوره و.‌‌...خیلی اذیتم میکنه صدا مو در میاره، نمی دونم چکار کنم .رعایت حالش رو میکنم میگم بچه هست بهش توجه میکنم ولی کار خودش میکنه نمیدونم چکار کنم ؟؟ 

و خدایی که به شدت کافیست.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسودی میکنه خب،  اینکارا رو میکنه که بهش بیشتر توجه کنی

یه مشاوری میگفت بچه های شما بیش فعال نیستن،  مادرا صبرشون کم شده،  درسته بچه خیلی اذیت میکنه بعصی وقتا و ادم عصبانی میشه اما دلیل نمیشه بیش فعال باشه

خب ۵ساله کوچیک و یکی دیگه آمده میخواد از و سر وصدا کنه و حرف بزنه که توجه شما رو جلب کنه 

بهتر میبینم زمانی که نینی کوچیکه همراهتون هست بهش توجه زیادتری بشه 

چون بچه کوچیک بیشتر در حد غذا و خواب گریه کرد یه تکون دادن

اما سعی بشه به بچه وظیفه داده بشه که مثلا شما فلان کار و انجام بده مثلا تا کردن لباس بچه کوچیک بعد تشویقش کنید با یک میوه یا شکلات 

به مرور که وظایفی بهش بدید بهتره و تشویقی یادتون نره

آقا هستم🕵️‍♂️

نه بیشفعال نیست

میخواد جلب توجه شمارو داشته باشه

تو بچه داری ازش کمک بخواین.

مهد میره؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

امسال میره پیش دبستان. وسایل خودش هم جمع نمی کنه اتاقش همیشه ریخت و پاش هست مثلا یه لباس میخواد تمام لباسهاش رو پخش میکنه کف اتاق .از قبل از بدنیا اومدن نینی اینجوری بود.با اسباب بازی هاش هم همین طوری برخورد میکنه بهش میگم جمع کن میگه باشه جمع میکنم تا بازی کنم بعد ولی بعدی در کار نیست . نه تنبیه نه تشویق نه جایزه هیچ کدوم تا الان کار ساز نبوده .باباش میگه ولش کن بزرگ میشه بهتر میشه ولی راستش هر چی بزرگتر میشه داره شلخته تر میشه !!!!  

و خدایی که به شدت کافیست....