2777
2789
عنوان

کدوم عزیزی میان درس بخونیم؟

114 بازدید | 14 پست

سلام دوستای مهربون . من یکیو میخوام توی درس خوندن باهام رقابت کنه . کتاب کار فعلا ندارم...واسه همین فقط درس خوندن...لطفا سن نپرسید ولی بچه راهنماییم نیستم!خیالتون راحت...کسی پایه هست؟؟؟

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس چی؟ تو چه مقطعی؟

همه درسا ...متوسطه دوم....خواهرم متوسطه اوله اگه کسی برا اونم پیداشه عالیه !

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
من در حد کنکور اوکیم

گلم من کنکوری نیستم :/

همه درسا ...متوسطه دوم....خواهرم متوسطه اوله اگه کسی برا اونم پیداشه عالیه !

سلام من مشاوره هفتگی کنکور میدم درصورتیکه مایل بودید درخواست دوستی بدید هزینه هم منصفانه است 

الهی آن ده که آن به  
سلام من مشاوره هفتگی کنکور میدم درصورتیکه مایل بودید درخواست دوستی بدید هزینه هم منصفانه است 

سلام سپاسگزارم هزینه رو اعلام میفرمایید و کدام شهر هستین؟

سلام سپاسگزارم هزینه رو اعلام میفرمایید و کدام شهر هستین؟

عزیزم مشاوره از طریق تلگرامه وچون غیرحضوری هست ماهی پنجاه تومن

جمعه گزارش برنامه قبلی رو میگیرم برنامه جدید براتون میفرستم

الهی آن ده که آن به  
عزیزم مشاوره از طریق تلگرامه وچون غیرحضوری هست ماهی پنجاه تومن جمعه گزارش برنامه قبلی رو میگیرم برن ...

آهان

درس چی؟ تو چه مقطعی؟

اگه پایه هستین شروع کنیم

من در حد کنکور اوکیم

گلم اگه پایه ای شروع کنیم 

چه درسی ؟چه مقطعی؟چه رشته ای؟

اگه پایه ایید شروع کنیم

پایم عزیزم

اگه موافقید از همین شنبه شروع کنیم ...فقط شما بگو در روز چند ساعت میخونی....میخوای چند ساعت بخونی....تا منم خودمو بهت برسونم