2777
2789
عنوان

هنرپيشه محبوب..

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکدوم والا من آدمای مهم زندگیمم اینجوری با ذوق نمیگم 

من خيلي دوستش دارم  هيچي نداره كه من بگم حيف كه اينجا اينطوريه

به مرد پرفكت ارزومه از نزديك ببينمش اما خوب من خيلي ازش دورم

واي ميخواااااام

ندارم الان...قرار بود یه همکاری کنیم که موافقت نکردن خانواده منم مثل خنگا پاک کردم شمارشو

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
ندارم الان...قرار بود یه همکاری کنیم که موافقت نکردن خانواده منم مثل خنگا پاک کردم شمارشو

شما هنرپيشه هستين؟

منظورم توو كارهاي هنري هستين دراماتيك؟

من ديوانه محمدرضا فروتن هستم دلم نمياد يه انگشر بزنم بهش و عاشق اينم كه فقط اين موجود رو نگاه كنم ب ...

خب قطعاااا خيييلي جذذذااابه مخصووووصااا شخصيتش تو فيلم مانكن 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️خييييلي لعنتيه🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

خب قطعاااا خيييلي جذذذااابه مخصووووصااا شخصيتش تو فيلم مانكن 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️خييييلي لعنتيه🤦🏼 ...

واي توو كدوم نقشش و مجا جذاب نيست خدااااااااااي من 

واي توو كدوم نقشش و مجا جذاب نيست خدااااااااااي من 

فيلم قرمز هم نقش مقابل هديه تهراني بود درسته؟ اونجام بي نظير بود واقعا😍😍ولي من زيادي عاشق نميشم اخه بي جنبه ام ميترسم بعدش معتاد شم از غم نرسيدن😂😂😂😂

فيلم قرمز هم نقش مقابل هديه تهراني بود درسته؟ اونجام بي نظير بود واقعا😍😍ولي من زيادي عاشق نميشم اخ ...

😂😂😂😂

اره عزيزم فيلم قرنز من خيلي سنم كم بود اما همونموقع دل و دين رو بهش باختم اي كاش مشد بغلش بگيرم اما نه حيفه اون مدت زمان رو ميشه بيشتر بهش نگاه كرد😐