2777
2789
عنوان

کسی بوده اینجا که مهریه اجرا گذاشته باشه و شغل همسرش آزاد باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 36 پست
من وکیل نیستم ولی ارشد حقوق جزای اختصاصی میخونم

خب میشه یه سوال دیگه بپرسم؟ ببین من پدرم سرجهازی بهم 8تا النگو و یه سرویس داد که تو لیست جهیزیه هم نوشته شده و کلی شاهد. از جمله خود شوهرم امضا کردن

که این طلاها رو وقتی من اومدم خونه ی پدرم با خودم نیاوردم. چند روز پیش هم با مامور رفتم استرداد جهیزیه

شوهرم خیلی از وسایلم رو برده بود و اینهارو مامور صورت جلسه کرد این طلاهارو هم صورت جلسه کرد و شوهرم زیرشو امضا کرد که اینا رو به خانمم تحویل ندادم امروز

حالا فاکتورا پیش خود این آقاست من چیکار میتونم بکنم واسه اثبات طلاهام؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میشه یه سوال دیگه بپرسم؟ ببین من پدرم سرجهازی بهم 8تا النگو و یه سرویس داد که تو لیست جهیزیه هم ن ...

با همون صورت جلسه و سیاهه ک شوهرت امضا کرده.اصن فاکتور مهم نیس میتونی اثبات کنی.اتفاقا برا اینچیزا خیلی زود حکم جلب میدن

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
خب میشه یه سوال دیگه بپرسم؟ ببین من پدرم سرجهازی بهم 8تا النگو و یه سرویس داد که تو لیست جهیزیه هم ن ...

خیلی راحت میتونی شکایت کنی..

کاری که من کردم ولی چون همسرم اومد واسه توافقی رضایت دادم

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
خیلی راحت میتونی شکایت کنی.. کاری که من کردم ولی چون همسرم اومد واسه توافقی رضایت دادم

میدونی چیه دوستم آخه من فاکتورها رو ندارم  واحساس میکنم در مورد طلا دادگاه خیلی سخت میگیره. اما برگ برنده ام اینجاس روز استرداد جهیزیه شوهرم خودش گفت طلاهارو ندادم و زیرشم امضا کرد حتی مامور هم ازش پرسید اون گفت نه ندادم 

پس نمیتونه بعدا ادعا کنه که زنم خودش برده فروخته

میدونی چیه دوستم آخه من فاکتورها رو ندارم  واحساس میکنم در مورد طلا دادگاه خیلی سخت میگیره. اما ...

مثله من حتی فاکتور طلا نداشتم فقط تو سیاهمم بود که شوهرمم امضا کرده بود مامور هم صورت جلسه واسم کرد..اره دادگاه طلاهای من ۳ ماه طول کشید اخرشم رضایت دادم ولی وکیلم گفت دادگاه میگه یا باید طلاهاتو برگردونه یا پولشو به قیمت روز بده

مثله من حتی فاکتور طلا نداشتم فقط تو سیاهمم بود که شوهرمم امضا کرده بود مامور هم صورت جلسه واسم کرد. ...

شما قید کرده بودین چند گرم؟ من فقط نوشته8حلقه النگو و یک سرویس طلا اما شاهدام میتونن شهادت بدن چقد بوده

شما قید کرده بودین چند گرم؟ من فقط نوشته8حلقه النگو و یک سرویس طلا اما شاهدام میتونن شهادت بدن چقد ب ...

نه من فقط اسم برده بودم النگو.و غیره با قیمته کل

حتی بدون فاکتور طلاها؟ شاهدهام بیان کافیه؟ 

اره اصن فاکتورا مهم نیس امصای خودش ک زیر صورتجلسه ی کلانتریه کافیه.بگو فاکتوراش خونه شوهرم جا مونده از بین بردتش

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘