2777
2789

عکس

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا؟ 

وای ن خیلی خزه

مامان بزرگ من ازینا داشت

کلا از چیزایی ک قدیمی و سنتی هستمن خوشم نمیاد

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
وای ن خیلی خزه مامان بزرگ من ازینا داشت کلا از چیزایی ک قدیمی و سنتی هستمن خوشم نمیاد

سرویس جهاز منه

خیلی شیکه

هم طرحش هم مدلش

من تو ویترین میذارمشون

خیلی دوسشون دارم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
سرویس جهاز منه خیلی شیکه هم طرحش هم مدلش من تو ویترین میذارمشون خیلی دوسشون دارم

سلیقه ها متفاوته و نظرتونم محترمه🌹

من ۲۳ سالمه و ب وسایل مدرن تر بیشتر علاقه دارم

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
سلیقه ها متفاوته و نظرتونم محترمه🌹 من ۲۳ سالمه و ب وسایل مدرن تر بیشتر علاقه دارم

من از شما کوچیکترم 

وسایل مدرن رو هم دوست دارم و از خونه های شلوغ و پر زرق و برق و سلطنتی خوشم نمیاد

ولی این مدل چینی یه حالت خوبی داره که مدل های دیگه ندارن

یا مربع هستن یا گرد

ولی این خیلی خوش طرحه

بعد از نزدیک ببینیش خیلی قشنگ تر بنظر میاد

من خیلی خوشم میاد ازشون

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من از شما کوچیکترم  وسایل مدرن رو هم دوست دارم و از خونه های شلوغ و پر زرق و برق و سلطنتی خوشم ...

خیلی زود ازدواج کردی ها😑😦

خوشبخت باشید

خیلی زود ازدواج کردی ها😑😦 خوشبخت باشید

خودم میدونم😊

ممنون❤️