2777
2789

| به زبون ساده:

🎭 | رول یعنی نقش و نقش بازی کردن.

رول پلی یعنی جایی که نقش بازی میکنید.

رول پلیر یعنی کسی که نقش بازی میکنه.

✨ | در کل جاییه که برای اهداف مختلفی تاسیس میشه. ممکنه این اهداف برای سرگرمی، تعلیم و چیزای دیگه و همچنین یه خونه یا هتل باشه.

برای رول پلیر ها هم ممکنه همین اهداف باشه. در کل رول پلی جاییه که توش شخصیت سازی میکنین و با شخصیتتون زندگی و بازی میکنین.

میتونین پول در بیارین

خانواده تشکیل بدین

یه باند تبهکاری بزنین

یا هر چیز دیگه ای

~ کلا میشه به یه دنیایی تشبیهش کرد که تا حدودی میتونین خودتون استعدادا و امکاناتتون انتخاب کنین و فعالیت داشته باشین ~

چطوری کارکتر بسازیم؟ 

برای اینکه شما یک کارکتر بسازید باید یک کارکتر انیمه آرت انتخاب کنید و براش این مشخصات رو بنویسید(توی خود عکس) :

اسم:

قد:

نژاد:

اخلاق:

قدرت:

سلاح:

علایق:

تنفرات:

نقطه ضعف:

اطلاعات(راجب گذشتتون میتونه باشه یا خانواده، آخری اجباری نیست):

✨| برای رول رفتن حرکات و احساساتتون رو تو یه خط جدا مینویسین و آخرش علامت * میزارین و تو خط بعد حرفایی که به زبون میارین رو مینویسین.

⏱ | اگر خواستید حرفای غیر رول رو وسط رول بازی رو بگید اخر جملتون جمله ی (خارج رول) یا عبارت مخفف اون (خ ا ر) رو به لخر جملتون اضافه کنید. 

✨| فقط خواهشا فیلم هندیش نکنین و رول باگ نرید مثلا نگین :

خالی کردن زیر پات*

مثلا وسط دعوا میری بیل میاری زیر پاشو خالی میکنی:/؟

خلاصه اینکه تخیلاتتون رو بیشتر به سمت منطقیش جلو ببرین.

✅یه نمونه ابتدایی از رول رفتن:

وارد شدن با قیافه داغون*

با صدای خسته گفتن*

جنگ سختی بود!

✨| توی دعواهاتون سعی کنین تجسم بیشتری به کار ببرین. شما ابر قهرمان نیستین و هر کسی ممکنه تو دعواها اسیب ببینه یا بمیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🐣

فکر کنم قرار باشه تابستون مدرسه دورمسترانگ دوباره داخل ایتا جادو اموزاشو ثبت نام کنه..🦥

اگر میدونی رول پلی چیه و رولت قویه(مشکلی نیست بلد نباشی..یادت میدیم)و به جادوگری علاقه داری حتما ثبت نام کن.

آیدیم داخل ایتا:@Bita_3

یادت نره پیامم بدی..🍷