خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
روز دوازدهم و سیزدهم خیلیییی کم لکه دیدم بعد از پریودم البته
من ۵ روز قبل پریودی دارم بعدش پریودم شروع میشه. دیوونه کرده منو
یک فکر بکارید، یک عمل درو میکنید. یک عمل بکارید، یک عادت درو میکنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت میکنید ؛ یک شخصیت بکارید، یک سرنوشت درو میکنید.
قبل پریودیت لکه بینی داری؟ من ۵ روز قبل پریودی دارم بعدش پریودم شروع میشه. دیوونه کرده منو
آره الان پریدم سه روز لکه بینی بعد خونریزی شروع میشه.به دکترگفتم بهترخون کمتری دفع میکنم.ولی خودم کلافه میشم.اون سه روز نه میتونم پداستفاده کنم.دو به شک میشم میگم نکنه حامله م افتادم به لکه بینی یه وضعیه.
آره الان پریدم سه روز لکه بینی بعد خونریزی شروع میشه.به دکترگفتم بهترخون کمتری دفع میکنم.ولی خودم کل ...
من اینسری ۵ روزه توی لکه ام اعصابم خرد شده دیگه. بعضی ماهها اینجوریم بعضی ماها نه. الان اصلا علائم پریودی ندارم شک کردم به بارداری بی بی چک زدم منفی بود. نوبت دکتر گرفتم برای یکشنبه برم دکتر ببینم دردم چیه
یک فکر بکارید، یک عمل درو میکنید. یک عمل بکارید، یک عادت درو میکنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت میکنید ؛ یک شخصیت بکارید، یک سرنوشت درو میکنید.