2777
2789
عنوان

نظرتون؟

51 بازدید | 4 پست

شوهرم و مادرشوهرم دوست شوهرمو که خیلی پسر اقا خوشگل و شرایط داره به فامیل مادرشوهرم که دختره یسال بزرگتره معرفی کردن انقدر از دختره تعریفای عجیبو غریب کردن پیش پسره که پسره بعد 2 جلسه دیدن میگه میخایم بریم خونشون.

مادرشوهرم ادمیه که میخاد خودشو پیش همه خوش دربیاره گفته دختره مذهبیه باباش حساسه خیلی سطحشون بالاست .خود دختره گفته مدرک ازسوئد دارم و...درصورتی که شوهرم که فامیلشونه تاحالا ندیده سوئد رفته باشه یااینکه من دیدم دختره باز میگرده.

بعد دوجلسه دختره گفته بیاین جلو مادرشوهرم گفته خب باباش حساسه درصورتیکه اون موقع بابای منم گفته بود چون دوتا خاستگاربودن میخاستیم تصمیم بگیریم همین مادرشوهرم گفت چه حولن میخان زود رد کنن که هنوزم شوهرم اینو میزنه تو سرم.

ازونورم اینا که میرن جلو شوهرمو مادرشوهرمم وسطن .من به شوهرم گفتن لاالقل تو نرو دخالت نکن بذار خودشون تصمیم بگیرن به من گفته به تو چه.سراین کارشون واقعا خیلی بغضم گرفته .که اینقدر الکی از دختره تعریف میکنن ولی همینارو رو من به بدی میدیدن و الانم میگه که دخالت نکن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا چون مادرشوهرم پشتشه به تمام .واسه خودشونو تحویل میگیرن واسه دیگرونو ضد میگن که سرهمین پیش ...

ای بابا منم هر وقت از عروس عمم ناراحت میشم یا حالش و میگیرم همه میتوپن بهم اون پدرسگم شانس داره

در حالی که یه هیولای واقعیه