2777
2789

واسه خودش رهاوآزادشدازقیدخونواده چقدم خوش به حالشه ازبالانگاه کردم کلی خریدکرده بودتوماشین پربود سرساعت میاد صبح زودبچه رومیبره قبلنا روزای تعطیل اصلا ازخواب بیدارنمیشدهرچی میگفتم پاشوبرونون بخر تایک بعدازظهرخواب بود اعتیادبه تریاک داشت الان زبروزرنگ شده سحرخیزشده باشگاه میره موهاشورنگ میکنه صورتش فقط عروسیمون سه تیغ کرده بودمیگفت حرامه تیغ زدن ولی الان سه تیغ میکنه .....خوبه والا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی نمیادیعنی؟؟؟خرجیشونومیده ؟چندتابچه داری چندسالشونه خودت چندسالته چندوقته جداشدین ؟

من۹ماه دیگ میرم۲۲!دختر۵پسر۴\یکسال جداشدم اصلا عین خیالش نیس

حافظ قران هستم!دوفرشته دارم مهرساوپارسا نزدیک۶و۴سالشون😍❤!!خدایامرسی بابت همه چی

بچه ها ابجیم میخواد حضانت بچه هاشو بگیره البته دارن با هم زندگی میکنن و قصد جدایی ندارن مراحلش چیه؟

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
این کارها رو میکنه که بهت بگه رفتی عین خیالم نیست و خوبم خدا کنه از درون هم همین شکلی باشه که وانمو ...

واقعا هم عین خیالش نیست اخه خیانت میکرد چت تواینستا و....من نمیزاشتم نصب کنه چون گندبالامیاورد اخرین باربراش نصب کردم فتم بیاولی مطمئن باش  گندبالامیاری وهمینطورم شدالان خودشوکشته اینستا  تل  ایمو  واتساپ رااااحت بدون مزاحم چتای تصویری میزنه بازنا

شوخی کردم گلم اون میخواد حرصتو دربیاره اینطوری میکنه یه مدت بگذره میشه همون آدم

والا شک دارم الان دیگه حس میکنم وجودمن شخصیتشواونطوری کرده بوده اگریه زن خوب گیرش بیاد احتمالاخوشبخت هم بشه😔🥺

واقعا هم عین خیالش نیست اخه خیانت میکرد چت تواینستا و....من نمیزاشتم نصب کنه چون گندبالامیاورد اخرین ...

خلایق هرچه لایق

زندگی خودت رو داشته باش

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم