2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بنده خدایی تو اقوام ما هست میگه زنای کارنند میرن سرکار کار خلاف بکنن😂😂😂😂😂😂 گوه مغز😐😐

😲😲😲😲😲😲طرز فکر 

میشه برای مادر شدن همه منتظرا یه صلوات بفرستین😍🙏
من شاغل هستم قبل بارداری مشکلی نداشتم شبا غذا درست میکردم و همسرم هم همکاری میکرد آما الان که باردار ...

پس فعلا شرایطتون خوبه ولی بعد زایمان با یه بچه و خونه و ...چطور برنامه ریزی میکنید

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم

من شاغلم دانشجوام متاهلم

بچه که ندارم

ناهار و‌هروز‌بیرون میخوریم

شب ی شام سبک میخوریم یا وقتش باشه درست میکنم و یا میریم خونه مامانامون

پنجشنبه جمعه هم با همسرم دوتایی تمیزکاری خونه و‌شستن لباس و ... انجام میدیم

اگه خیلی ام‌بهم ریخته باشه ی کارگر میگیرم تمیز کنه

یه بنده خدایی تو اقوام ما هست میگه زنای کارنند میرن سرکار کار خلاف بکنن😂😂😂😂😂😂 گوه مغز😐😐

واااا ینی چی!!؛

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  
پس فعلا شرایطتون خوبه ولی بعد زایمان با یه بچه و خونه و ...چطور برنامه ریزی میکنید

برای من ک با ی بچه سه ساله خییییییلی سخت بود واسه همین نرفتم دیگه

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤

من صبحها غذامو درست میکنم مامانم میاد پیش بچه م میگم به غذا سر بزن و خاموشش کن ظرفم چیزی نمیذارم بمونه تازه پسرم هر روز عصرم کلاس داره یا پارک میره من سه برمیگردم خونه4میرم تا حدود7و 8تازه الان زمستونه تابستونا تا9شب...شبم شامو سبک درست میکنم نظافتم فقط پنج شنبه ها منتها در طول هفته نمیذارم خونه شلخته بشه

بعد از یه مدت راه میفته آدم. من شبا غذا درست میکنم.

خونه هم که همیشه مرتب نگه میدارم. همسرمم که کمک حاله همیشه خدا خیرش بده

بچم دو سالشه

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی
من شاغلم دانشجوام متاهلم بچه که ندارم ناهار و‌هروز‌بیرون میخوریم شب ی شام سبک میخوریم یا وقتش باش ...

یعنی هر روز ناهار بیرون؟ هزینش زیاد نمیشه؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤

بهش فکر کردم باید خیلی سخت باشه بعد از مرخصی زایمان اگه بتونم بچه رو میزارم پیش مامانم که شوهرم از الان میگه که مخالفه و خودمم نمیدونم بتونم یا نه

اگر نشد مجبورم با کارم خداحافظی کنم ...

رستا دختر قشنگم همه دار و ندارم ❤