2777
2789
عنوان

کیک یخچالی من😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 66 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید بچه ها لود نمیشد

الان دستورشو میذارم

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

من چون تنبلم از بیرون شکلات تخته ای خریدم و گذاشتم رو گاز وقتی که آب شد توش خامه و کره ریختم و هم زدم و بعدش بیسکوییتارو دونه دونه میزدم تو مواد بعد میچیدم تو ظرف بعدشم گردو رو آسیاب کردم و لایه لایه ریختم و آخرشم بقیه موادو ریختم روش و یکمم دوباره گردو ریختم و تزئین کردم

البته اولین بار بود اما خوشمزه شده بود جاتون خالی

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
کیک یخچالی میشه شکلاتی نباشه؟؟؟؟ بد نمیشه؟

فک کنم بشه به جای شکلات مثلا خامه و شیرو قاطی کنی بریزی روش

شیر و شکر و ارد وبقیه چیزا رو نریختی ؟

چرا عزیزم یادم رفت شیر هم ریختم اما شکر نه چون گفتم که از بیرون شکلات تخته ای خریدم ایندفه میخوام خودم تو خونه موادشو درست کنم