2777
2789

سلام بچه ها دخترم دوسالو نیمشه ومن باز باردارم.شوهرم کارش دور ارماست و ماه به ماه میاد..خیلی اڋیت میشم اواخر یاگریه هاش کاری کرده که موندم چیکارکنم این یکی چی قراره بشه😔😔

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان به سنی رسیده که دیگه کامل معنی حرفو میفهمه.بهش بگو من دوست ندارم صدای گریه بشنوم اگه فکر میکنی گریه آرومت میکنه برو تو اتاق خودت گریه کن وگرنه حرف بزن تا با هم به توافق برسیم.دختر منم با همین طرز صحبت کردن رفتارش درست شده .

باهاش بازی کن. پارکش ببر. وسایل بازی بخر براش خونه سازی بچه ها خیلی دوست دارن. کتاب قصه. حتما حوصلش سر میره از تنهایی. یه راه دیگه هم  داری یکی از بچه های نزدیکانتون رو بیاری خونتون باهاش بازی کنه😁

عزیزدلم عکس پروفت دخترته؟ چه قشنگه ماشالا شبیه خارجیاس😎

اره عزیزم دخترمه ماهه ماه.خارجی که نه کپ خودمونه و نتیجه ازدواج فامیلی😍😍یکی یدونس بخدا نباشه میمیره ولی انقد اذیتم میکنه که افسرده شدم😢

باهاش بازی کن. پارکش ببر. وسایل بازی بخر براش خونه سازی بچه ها خیلی دوست دارن. کتاب قصه. حتما حوصلش ...

عزیزم من اصن نمیذارم تنهابمونه همیشه دورش شلوغه وباهربهونه ای گریه میکنه.اینبار بعد دفتن باباش چن بار تنهاموندم توخونه که شاید بهترشه بهترم شد ولی باز تو شلوغی اینجوری میکنه همه برام ناراحتن

اره عزیزم دخترمه ماهه ماه.خارجی که نه کپ خودمونه و نتیجه ازدواج فامیلی😍😍یکی یدونس بخدا نباشه میمیر ...

خدا حفظش کنه گلم. دخترخواهر من خیلی لجباز بود گریه که خوبه اصلا لات خونه بود همه رو میزد موهای منو میکشید وحشی بودا وحشی! وسایلمو به زور می‌گرفت خیلی بچه ی بدی بود وقتی 3 سالش اینا بود. اما الانشو ببینی هفتم میخونه عین فرشته ها فقط دور مامانش میچرخه حرف گوش کن و مودب و بی نهایت مهربان و آرام 😉

الان به سنی رسیده که دیگه کامل معنی حرفو میفهمه.بهش بگو من دوست ندارم صدای گریه بشنوم اگه فکر میکنی ...

چون بچه اولم بود خیلی بهش توجه کردم الان سوسول شده و حتی برایه خراش دنیارو میریزه بهم.دیشب موندم خونخ خواهرشوهرم تاصب نخابید ومیترسید واقعا درموندم

خدا حفظش کنه گلم. دخترخواهر من خیلی لجباز بود گریه که خوبه اصلا لات خونه بود همه رو میزد موهای منو م ...

خداحفظش کنه دخترمن خیلی بامحبته فقط وابسته منو ومامانمه باباشم بیاد اون فک کنم بیشتر اینا بهونه نبود باباشه طفلک😭😭

پسر منم ۲۲ماهشه بخصوص الان که شبا بلنده خییییلی غر میزنه همشم من و باباشو دعوا میندازه😓

مث ما.مردام که ماشالا هرچی بشه میگن مقصرتویی بیچاره ما زنا😥

خداحفظش کنه دخترمن خیلی بامحبته فقط وابسته منو ومامانمه باباشم بیاد اون فک کنم بیشتر اینا بهونه نبود ...

مطمئن باش درست میشه سن خیلی بدیه. فقط دعواش نکن و حرص نخور اصلا. مبادا عصبانی بشی پرخاش کنی دلتنگ باباشه. 

چون بچه اولم بود خیلی بهش توجه کردم الان سوسول شده و حتی برایه خراش دنیارو میریزه بهم.دیشب موندم خون ...

منم دخترمو با کلی دوا و درمان باردار شدم و چون دختر خیلی کم داریم بی نهایت نازش خریدار داره ولی باااید مدیریت کنی.اوایل که جدی باهاش حرف میزدم همسرم خیلی مخالفت میکرد ولی نتیجشو که دید راضی شد.

قاطعانه باهاش برخورد کن.البته بدون تشر و صدای بلند.اصصصلا هم به گریه هاش توجه نکن.

مث ما.مردام که ماشالا هرچی بشه میگن مقصرتویی بیچاره ما زنا😥

همسرم واقعا کمکم نمیکنه

با اینکه بعدازظهرا خونست اما شاید یه ربع باهاش بازی کنه

و یه ساعتی با ماشین بچرخونمون

خیلی دلخورم ازش

شهر غریبم هستیم مدام تنهاییم 😭😭😭