سلام بچه ها دخترم دوسالو نیمشه ومن باز باردارم.شوهرم کارش دور ارماست و ماه به ماه میاد..خیلی اڋیت میشم اواخر یاگریه هاش کاری کرده که موندم چیکارکنم این یکی چی قراره بشه😔😔
درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان به سنی رسیده که دیگه کامل معنی حرفو میفهمه.بهش بگو من دوست ندارم صدای گریه بشنوم اگه فکر میکنی گریه آرومت میکنه برو تو اتاق خودت گریه کن وگرنه حرف بزن تا با هم به توافق برسیم.دختر منم با همین طرز صحبت کردن رفتارش درست شده .
باهاش بازی کن. پارکش ببر. وسایل بازی بخر براش خونه سازی بچه ها خیلی دوست دارن. کتاب قصه. حتما حوصلش سر میره از تنهایی. یه راه دیگه هم داری یکی از بچه های نزدیکانتون رو بیاری خونتون باهاش بازی کنه😁
باهاش بازی کن. پارکش ببر. وسایل بازی بخر براش خونه سازی بچه ها خیلی دوست دارن. کتاب قصه. حتما حوصلش ...
عزیزم من اصن نمیذارم تنهابمونه همیشه دورش شلوغه وباهربهونه ای گریه میکنه.اینبار بعد دفتن باباش چن بار تنهاموندم توخونه که شاید بهترشه بهترم شد ولی باز تو شلوغی اینجوری میکنه همه برام ناراحتن
درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
اره عزیزم دخترمه ماهه ماه.خارجی که نه کپ خودمونه و نتیجه ازدواج فامیلی😍😍یکی یدونس بخدا نباشه میمیر ...
خدا حفظش کنه گلم. دخترخواهر من خیلی لجباز بود گریه که خوبه اصلا لات خونه بود همه رو میزد موهای منو میکشید وحشی بودا وحشی! وسایلمو به زور میگرفت خیلی بچه ی بدی بود وقتی 3 سالش اینا بود. اما الانشو ببینی هفتم میخونه عین فرشته ها فقط دور مامانش میچرخه حرف گوش کن و مودب و بی نهایت مهربان و آرام 😉
چون بچه اولم بود خیلی بهش توجه کردم الان سوسول شده و حتی برایه خراش دنیارو میریزه بهم.دیشب موندم خون ...
منم دخترمو با کلی دوا و درمان باردار شدم و چون دختر خیلی کم داریم بی نهایت نازش خریدار داره ولی باااید مدیریت کنی.اوایل که جدی باهاش حرف میزدم همسرم خیلی مخالفت میکرد ولی نتیجشو که دید راضی شد.
قاطعانه باهاش برخورد کن.البته بدون تشر و صدای بلند.اصصصلا هم به گریه هاش توجه نکن.