2777
2789
عنوان

نی نی + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ووویی نننهههه مژه هاشووووو.😍😍😍😍😍😍 براش اسپند دود کن تا این فسقلی چشم نخوره😍😍😍😍😍

مرسی عشقم😍😍😍😘

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

همین الان برام دعا کنین لطفا. منم بچه میخوام

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
این عشق منه از روزی که بدنیا اودمده ها هر فرصتی گیرم میاد بدو بدو میرم خونه خالم تا ببینمش

خداحفطش کنه واستون عززززیزم😍😍😍😘

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
اره خخخخ اخه دکترش گفته کلاه سرش بزاید حتما کلش باد نخوره ولی چون زردی داره زیاد لباس تنش نکنید کلاه ...

دختر من فقط روز اول کلاه سرش بود تا الانکه ۴ ماهشه همش بی کلاهه بدشم میاد شدید

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍